mobic 02.04.15, 08:47 Z okazji ŚWIĄT WIELKANOCNYCH najserdeczniejsze życzenia dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności i radości dla wszystkich Forumowiczów przesyła mobic. ------------------------ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-kosa Re: Wesołych Świąt 04.04.15, 10:07 Zdrowia i pogody ducha na te wiosenne święta i każdy dzień. ) Zwyczajnie: Słońca w kapeluszu. aga Odpowiedz Link
baska123 Re: Wesołych Świąt 04.04.15, 23:03 Tylko słoneczka brak. Nie będzie spacerowania, będzie czytanie. O zdrowotności czytanie ostatnio mnie napadło, przez Amityra. Wszystkim życzę zdrowia i wewnętrznego, szalonego apetytu na życie, jakby jutro świat miał się skończyć. Kocham Was, buziaczki Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wesołych Świąt 05.04.15, 22:02 Kochani - dopiero teraz , ale ponoć lepiej późno niż wcale. Zdrowych, wesołych świąt i dobrego nastroju mimo pieskiej pogody. Mnie się humor poprawił bo poradziłam sobie ze zbuntowanym laptopem. Jeszcze szare komórki mi nie wysiadły. Odpowiedz Link