ira.mak 08.09.06, 20:37 Stara się jak moze,bawi,rozśmiesza i prawie żadnego odzewu.Co się z Wami dzieje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Uznanie dla Grenki 08.09.06, 21:05 To prawda! Co się z nami dzieje? Na poprawienie humoru. maxfun.pl/w/1305/zajecie_wymagajace_krzepy Odpowiedz Link
grenka1 Re: Uznanie dla Grenki 08.09.06, 22:08 DZIĘKUJĘ JAK NIE WIEM CO !!! Oczywiście za słowa uznania. Ja tak piszę i piszę sobie a muzom, a Wy co śpicie? A potem żale i pretensje, że nie ma ruchu na tym Forum. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Uznanie dla Grenki 09.09.06, 19:39 Weżcie sobie ten apel do serca-więcej życia!!!!!Przydał by sie chyba dla ożywienia jakiś emeryt,a tu jak na złość nie słychać i nie widać żadnego rodzynka. Odpowiedz Link
grenka1 Emeryt !!! 09.09.06, 22:40 Ja sama szukam emeryta. Ale ja to mam wymaaagaaania. Powinien mieć ponad 70 lat. Wysoką emeryturę, tak około 2000 zł/m-c, oraz słabe serce. Ale ze mnie materialistka, no nie? No, ale podobno jak się puścić, to wiedzieć za ile. Odpowiedz Link
52ania Re: Emerytka !!! 12.09.06, 20:39 A co Ty byś z tymi pieniedzmi robiła? Chodziłabys po sklepach, bywala tu i tam, a kto by tu pisał. Nie chcę byc sierotą.Trzymaj się mocno, nie puszczaj ))))))) Odpowiedz Link
grenka1 Re: Emerytka !!! 12.09.06, 22:56 Już ja bym wiedziała co z kaską zrobić. Na forum też bym pisała. Aniu Ty też się niepuszczaj, a jak Ci się trafi to się puść. I tak nie masz szansy zostać świętą !!! Co innego ja !!!! Odpowiedz Link
ira.mak Re: Emerytka !!!Grenka świętą !!!!!!!!! 12.09.06, 23:27 -KOBITO,przecie ciebie Św.Piotr nie wpuści-po tych zberezeństwach co tu wypisujesz na forum,po takich dowcipach? Odpowiedz Link
52ania Re: Emerytka !!!Grenka świętą !!!!!!!!! 13.09.06, 20:12 Bez obaw, dowcipami drogę sobie utoruje.Tam przecież nudno w tym niebie. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Emerytka !!!Grenka świętą !!!!!!!!! 14.09.06, 11:52 Powódź w prowincjonalnym miasteczku. Ewakuacja ludności. Wojsko puka do kaplicy: - "Proszę księdza, niech ksiądz ucieka! Ksiądz się utopi!" - "Nigdzie nie idę, wierzę w Opatrzność Boską." Po trzech godzinach ksiądz siedzi na ostatnim piętrze parafii. Podpływają motorówką: - "Proszę księdza, niech ksiądz ucieka! Ksiądz się utopi!" - "Nigdzie nie idę, wierzę w Opatrzność Boska." Minęły kolejne godziny, ksiądz na szczycie dzwonnicy. Podpływają znowu. - "Proszę księdza, niech ksiądz ucieka! Ksiądz się utopi!" - "Nigdzie nie idę, wierzę w Opatrzność Boska." Piętnaście minut i ksiądz już z wyrzutami u Pana Boga. - "Panie Boże, no jak tak można? Swojego wiernego sługę zawieść? A tak wierzyłem w Opatrzność..." - "Kretyn!!! Trzy razy po ciebie ludzi wysyłałem!!!" Odpowiedz Link
grenka1 Grenka świętą !!!!!!!!! - ira.mak 14.09.06, 13:45 A znajdź w spisie osób uznanych za święte lub błogosławione jakąś Grażynę !!! Zaręczam Ci, że nie ma takowej. NO I CO ??? MAM JAKĄŚ SZANSĘ, CZY NIE ??? A co do tych zberezeństw i dowciapów, to nie wiecie, że krowa która dużo ryczy, to mało mleka daje? Odpowiedz Link
ira.mak Re: Grenka świętą !!!!!!!!! - ira.mak 14.09.06, 17:17 Pamiętasz taką starą polską komedię-nie pamiętam tytułu[jeszcze Opaliński w niej grał]Tam dziadek z wnuczkiem dostali się do nieba i chodzili z takimi liliami powtarzając: jestem szczęśliwy,jestem szczęśliwy: i w końcu uciekli z tego nieba.No więc wyciągnij wnioski-szanse może i masz ale co tam będziesz robić??????? Odpowiedz Link
grenka1 Re: ira.mak 14.09.06, 18:44 Jak już kiedyś pisałam, ja po śmierci wybieram się stanowczo i nieodwołalnie do piekła, ponieważ tam będą wszyscy znajomi. A jeżeli do tego będzie to piekło "komunistyczne" no to dosłownie bajka. A to węgla nie dowiozą, a to smoła się wyleje, widły "zaginą", ogień pod kotłem zagaśnie, albo Grenka pozawiązuje diabłom ogony na pęcełki. Odpowiedz Link