grenka1 13.11.06, 21:33 Jak tam z Tobą? Już po operacji? Jesteś już w domciu???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa553 Re: Ewo 14.11.06, 06:54 Greniu Kochana, dz9ekuje za pamiec. Wlasnie wstalam zeby wziasc lekarstwo. Czuje sie jak nowonarodzona. Zylam tylko 10 dni w swiadomosci, ze mam nowotwor w piersi, ale te 10 dni zmienily wiele w moim zyciu. Inaczej na nie patrze. Operacja byla wczoraj rano, wynik negatywny, patolog byl przy operacji i zaraz guza zbadal. Popoludniu mogla mnie juz znajoma zawiesc do domu. Kochana, nawet mi obiad przywiozla)) Tyle ze przez poylke pojechala po mnie do zlego szpitala i ja czekajac na nia zasnelam znowu i byly smieszne momenty. Tak to w zyciu smutne i smieszne momenty sa poplatane. Fajnie ze dzis juz nie trzeba mimo pelnej narkozy "odsiadywac" w szpitalu, w domu sie szybciej zdrowieje. Czytam teraz Wasze wpisy i spadam spowrotem do lozka, bo jestem jeszcze slabiutka. Jestem tak szczesliwa, ze wszystkie Was przytulam))))) Zajrze tu popoludniu. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ewo 14.11.06, 09:20 Masz to już za sobą.Wyobrazam sobie te tylko 10 dni.Twoja radość pomoże Ci raz dwa odzyskać siły. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
grenka1 Re: Ewo 14.11.06, 10:39 A dlaczego sama z tym zostałaś? Nie mogłaś się zwierzyć? Podtrzymałybyśmy Cię na duchu. Możesz na nas liczyć, że my chociaż psychicznie też Ci pomożemy. Odpowiedz Link
ira.mak Re: Ewo 14.11.06, 16:19 Ewuniu-dbaj o siebie,trzymaj sie cieplo,szybko stawaj na nogi-wszystko będzie ok. Odpowiedz Link
52ania Re: Ewo 14.11.06, 20:26 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.Cieszę się, że wszystko jest OK! Odpowiedz Link
ewa553 Re: Ewo 15.11.06, 09:25 Bylam wczoraj na kontroli. To niesamowite, jak sie teraz takie operacje robi. Mam cieniutkie ciecie ok. 6 cm, ktore juz teraz wyglada "porzadnie", a wiec goi sie niemalze od pierwszej chwili. Czym oni to teraz smaruja? Ciecie cienkie, ale przeciez conieco wycieli. A tu nikle slady. Nosze narazie dzien i noc specjalny stanik, w piatek nastepna kontrola. Ale ta ulga nie do opisania!!! Nawet niebo dzisiaj niebieskie, sloneczne! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
dama-kanaliowa Re: Ewo 15.11.06, 15:12 www.polymva.com.pl/ Zawsze jest nadzieja a najwazniejszy optymizm w codziennym dniu i dobre mysli rund um die Uhr.) Pozdrowienia i usciski dla rekonwalescentki. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Ewo 15.11.06, 15:32 Makabra. Ciesze sie, ze nie widzialam tego PRZED operacja. Co do tych wszystkich cudownych lekow to mozna je o dupe roztrzasnac. Tak, nie inaczej. Przeszlam przez wszystko: moj maz mial raka. Za takie reklamy powinno sie ludzi karac, bo handluja ludzka nadzieja. To nieludzkie. Odpowiedz Link
52ania Re: Ewo 15.11.06, 20:13 Popieram Cię.Ja tez nie wierze w takie cuda.Najgorzej, jak ktoś chory zrezygnuje z leczenia na rzecz takich preparatów.Ja zawsze byłam realistką i byc może dlatego nie zawsze jest mi z tym dobrze. Odpowiedz Link