13.11.06, 21:33
Jak tam z Tobą?
Już po operacji?
Jesteś już w domciu????
Obserwuj wątek
    • ewa553 Re: Ewo 14.11.06, 06:54
      Greniu Kochana, dz9ekuje za pamiec. Wlasnie wstalam zeby wziasc lekarstwo.
      Czuje sie jak nowonarodzona. Zylam tylko 10 dni w swiadomosci, ze mam nowotwor
      w piersi, ale te 10 dni zmienily wiele w moim zyciu. Inaczej na nie patrze.
      Operacja byla wczoraj rano, wynik negatywny, patolog byl przy operacji i zaraz
      guza zbadal. Popoludniu mogla mnie juz znajoma zawiesc do domu. Kochana, nawet
      mi obiad przywiozlasmile)) Tyle ze przez poylke pojechala po mnie do zlego szpitala
      i ja czekajac na nia zasnelam znowu i byly smieszne momenty. Tak to w zyciu
      smutne i smieszne momenty sa poplatane. Fajnie ze dzis juz nie trzeba mimo
      pelnej narkozy "odsiadywac" w szpitalu, w domu sie szybciej zdrowieje.
      Czytam teraz Wasze wpisy i spadam spowrotem do lozka, bo jestem jeszcze
      slabiutka. Jestem tak szczesliwa, ze wszystkie Was przytulamsmile))))) Zajrze tu
      popoludniu.
      • jaga_22 Re: Ewo 14.11.06, 09:20
        Masz to już za sobą.Wyobrazam sobie te tylko 10 dni.Twoja radość pomoże Ci raz
        dwa odzyskać siły.
        Pozdrawiam serdecznie.
        • grenka1 Re: Ewo 14.11.06, 10:39
          A dlaczego sama z tym zostałaś? Nie mogłaś się zwierzyć?
          Podtrzymałybyśmy Cię na duchu.
          Możesz na nas liczyć, że my chociaż psychicznie też Ci pomożemy.
          • ira.mak Re: Ewo 14.11.06, 16:19
            Ewuniu-dbaj o siebie,trzymaj sie cieplo,szybko stawaj na nogi-wszystko będzie ok.
            • 52ania Re: Ewo 14.11.06, 20:26
              Szybkiego powrotu do zdrowia życzę.Cieszę się, że wszystko jest OK!
    • ewa553 Re: Ewo 15.11.06, 09:25
      Bylam wczoraj na kontroli. To niesamowite, jak sie teraz takie operacje robi.
      Mam cieniutkie ciecie ok. 6 cm, ktore juz teraz wyglada "porzadnie", a wiec goi
      sie niemalze od pierwszej chwili. Czym oni to teraz smaruja? Ciecie cienkie,
      ale przeciez conieco wycieli. A tu nikle slady. Nosze narazie dzien i noc
      specjalny stanik, w piatek nastepna kontrola. Ale ta ulga nie do opisania!!!
      Nawet niebo dzisiaj niebieskie, sloneczne! Pozdrawiam serdecznie.
      • dama-kanaliowa Re: Ewo 15.11.06, 15:12
        www.polymva.com.pl/
        Zawsze jest nadzieja a najwazniejszy optymizm w codziennym dniu i dobre mysli
        rund um die Uhr.smile) Pozdrowienia i usciski dla rekonwalescentki.
        • ewa553 Re: Ewo 15.11.06, 15:32
          Makabra. Ciesze sie, ze nie widzialam tego PRZED operacja. Co do tych
          wszystkich cudownych lekow to mozna je o dupe roztrzasnac. Tak, nie inaczej.
          Przeszlam przez wszystko: moj maz mial raka. Za takie reklamy powinno sie ludzi
          karac, bo handluja ludzka nadzieja. To nieludzkie.
          • 52ania Re: Ewo 15.11.06, 20:13
            Popieram Cię.Ja tez nie wierze w takie cuda.Najgorzej, jak ktoś chory
            zrezygnuje z leczenia na rzecz takich preparatów.Ja zawsze byłam realistką i
            byc może dlatego nie zawsze jest mi z tym dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka