grenka1 18.04.07, 17:59 Brak miejsca w zerówkach, opłaty w szpitalach, oszustwo na wycieczce zagranicznej. wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=8729 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: Jak oszukać klienta 18.04.07, 22:46 W tej materii nic się nie zmieniło.Dziwi mnie jednak fakt, że może zabraknac miejsca w zerówce.Ja tez przed laty dalam się oszukac.Podpisalam polisę na życie i dożycie.Umowa była tak skonstruowana, że szczegóły oczywiscie nie w mojej umowie tylko w przepisach ogólnych... itd itp.Po 8 latach dostałam symulację ile otrzymam pieniedzy po zadeklarowanym okresie ubezpieczenia.Okazało się, ze mniej niż wpłacilam + ewentualny udział w zyskach.Najbardziej mnie wkurzyl ten ewentualny udział w zyskach.Zrezygnowałam z tego ubezpieczenia z duza szkodą dla siebie.Lepiej było oszczędzac w banku. Przynajmniej dostalabym tyle ile wpłacilam. Odpowiedz Link
grenka1 Też w pewnym sensie klientka 24.04.07, 16:25 wyrzucona na bruk. miasta.gazeta.pl/poznan/1,36001,4084186.html Dali jej 3 komplety kluczy, aby mieszkanie obejrzała??? Wystarczyłby jeden. A tak darmo komuś wyremontowała mieszkanie. Odpowiedz Link