grenka1 26.09.07, 15:26 czyli co zdrożeje w najbliższym czasie gospodarka.gazeta.pl/pieniadze/1,52983,4520700.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
52ania Re: Grenka1.. 26.09.07, 21:38 Przecież dostaniesz waloryzację emerytury ;-((((((.Chciałas sobie za podwyzkę kupic winko, no niestety, wydasz wiecej na gaz, prąd....i nie bedzie wesoło. Odpowiedz Link
pia.ed Unia Europejska ... 27.09.07, 00:59 "W Unii ... brakuje też mleka ... " A dlaczego brakuje mleka? Bo Unia Europejska ustalila ILE mleka moze dany kraj wyprodukowac! Nie tak dawno Dania majaca olbrzymia ilosc rasowych, mlecznych krow, zaplacila wysoka KARE za to, ze wyprodukowala za duzo mleka! Szwecja musiala sie pozbyc wiekszosci obszarow uprawy buraka cukrowego, czego konsekwencja bylo zamykanie fabryk produkujacych cukier i bezrobocie robotnikow z tych fabryk! spowodowalo zamykanie fabryk produkujacych cukier Odpowiedz Link
grenka1 Aniu 27.09.07, 08:19 Waloryzację otrzymam dopiero pod koniec marca (25), nim ją otrzymam, to już wydam. Niestety nie wolno mi nawet winka wypić (cukrzyca). Odpowiedz Link
ira.mak Re: Aniu 27.09.07, 10:27 Przecież i tak wszystko podrożało a za rewaloryzację to ile tego winka byś wypiła?1 lampkę ? Odpowiedz Link
grenka1 Re: Aniu 27.09.07, 13:09 ira.mak napisała: > Przecież i tak wszystko podrożało a za rewaloryzację to ile tego winka byś wypiła?1 lampkę ? No coś Ty, na 1 "mózgoje.a" by wystarczyło. Odpowiedz Link
52ania Re: Grenka.. 27.09.07, 21:56 Ha,ha,ha.., a co to jest "mózgoje.a", bo jeszcze nie słyszałam takiej nazwy? Odpowiedz Link
grenka1 Re: Grenka.. 27.09.07, 23:37 52ania napisała: > Ha,ha,ha.., a co to jest "mózgoje.a", bo jeszcze nie słyszałam > takiej nazwy? "Mózgo.eb" to jest wino marki wino, takie z najniższej półki zawierające najwięcej szkodliwych dla zdrowia substancji. Odpowiedz Link