grenka1 22.11.07, 11:10 W przypadku reklamacji artykuły nie posiadające oryginalnych pudełek nie będą przyjmowane. www.polskatimes.pl/593,9131.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Zbierajcie pudełka 22.11.07, 11:54 Wywalam wszystkie pudła.Na szczęscie zostawiłam od komputera,bo na gwarancji i jest teraz w serwisie. Jak narazie nie miałam problemów. Odpowiedz Link
baska123 Re: Zbierajcie pudełka 22.11.07, 17:56 Dobrze jest czytać warunki gwarancji: " Izabela Modzelewska, inspektor z Biura Miejskiego Rzecznika Konsumentów w Łodzi, nie ma wątpliwości: - Nikt nie ma prawa żądać od nas trzymania kartonów. To sklep lub serwis musi mieć opakowanie do transportu i ponosi za to odpowiedzialność. Tak postępujemy w przypadku niezgodności towaru z umową. Natomiast w sytuacji, gdy powołujemy się na gwarancję, a tam znajduje się zapis o oryginalnym opakowaniu, musimy się do tego zastosować." Pozdrawiam. --- baska123 Odpowiedz Link
annwer Re: Zbierajcie pudełka 22.11.07, 18:42 grenka,jak Ty to robisz, ktore forum otworze, to grenka. grenka, grenka itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link
52ania Re: Zbierajcie pudełka 22.11.07, 19:33 Wystarczy dokladnie przeczytac warunki gwarancji.Jeżeli piszą,że trzeba przechowac pudełko, to trzeba i już.Ja zbieram wszystkie i po roku, czy po 2 latach robię porządki.Najgorzej, jak ktoś ma małe mieszkanie i małą piwnicę, wtedy ma problem((( Odpowiedz Link
grenka1 Re: Zbierajcie pudełka 22.11.07, 20:06 annwer napisała: > grenka,jak Ty to robisz, ktore forum otworze, to grenka. grenka, > grenka itd. Pozdrawiam Ciekawa jestem, na jakim Forum widziałaś jeszcze moje wpisy? Oj cusik Ci się chyba pokićkało !!! Ja piszę tylko na tym jednym: Forum Emerytów i Rencistów. Odpowiedz Link
grenka1 Annwer 22.11.07, 22:20 annwer napisała: > grenka,jak Ty to robisz, ktore forum otworze, to grenka. grenka, > grenka itd. Pozdrawiam Ciekawa jestem, na jakim Forum widziałaś jeszcze moje wpisy? Oj cusik Ci się chyba pokićkało !!! Ja piszę tylko na tym jednym: Forum Emerytów i Rencistów. Odpowiedz Link