dede43 21.12.08, 23:34 Czy to Ty wykasowałaś wiadomy wątek? Nie wiem czy dobrze, że tak szybko. Wydaje mi się, że kilka osób było zainteresowanych wypowiedziami. Pewnie nie wszyscy przeczytali nie nie mogli sobie wyrobić zdania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Do Basi 21.12.08, 23:52 Daj spokój Dede.Nie powinniśmy wracać do tej historii. W sumie to był jak dla mnie mały incydent nie wart takiej uwagi. Odpowiedz Link
dede43 Re: Jagus 22.12.08, 00:01 Oczywiście, że incydent, ale nie lubie nie niedomówień. Zreszta ja zdążyłam przeczytać wyjasnienia. Nie wypowiadam się, czy zadowalające i przekonywujące, bo nie czuje się ani powołana, ani zobowiązana do oceny innych. I kopii z adminka kruszyc o to nie będę Odpowiedz Link
52ania Re: Incydent.. 22.12.08, 10:43 Dyskusja we wiadomym wątku przypominała pewną opcję polityczną dla której ważne jest, to co było, a nie liczy się przyszłość. Rozliczanie, karanie, pokazywanie w mediach i zacieranie rąk, kiedy ludzie cieszą się, że w końcu mu „dokopali”. Czy o to chodzi? Ja zauważyłam, że u nas jest wiele nowych nicków . Mało piszę, ale czytam i witam starych pod nowymi nickami i tych którzy lubią polemizować nie ujawniając się. Niech tak pozostanie, tak jest ciekawiej, mnie to nie przeszkadza. Musiałam w końcu z siebie to wyrzucić i przepraszam jeżeli kogoś uraziłam. Odpowiedz Link
baska123 Re: Incydent.. 22.12.08, 13:13 Nie chciałam nikogo urazić ani dać satysfakcji osobie(om) siejącym zarazę. Postanowiłam ocenzurować cały wątek i zrobiłam to specjalnie zaraz po zapoznaniu się z postem grenki żeby oszczędzić Irenkę. Kto czytał, ten wie dlaczego. Nie uprawiam tutaj polityki, dość jej na innych forach i w TVP. Wzajemna adoracja napewno by uśpiła forum, jednak chamstwa podobnie jak wulgaryzmów nie mam zamiaru tolerować. Jeśli pamiętacie grenka1 była wyróżniona kolorem zielonym jak nikt inny. Poza tym nie czuję się niczemu winna, jak potrafię tak administruję. Pozdrawiam - Adminka. Odpowiedz Link
super222 Re: Incydent.. 22.12.08, 13:33 Co to znaczy, że była oznaczona kolorem zielonym? Proszę o wybaczenie tak ewidentnej nieznajomości netykiety. I ... jeszcze, jeśli można: <*Postanowiłam ocenzurować cały wątek...żeby oszczędzić Irenkę< A jeżeli autorka postu ma rację? Czy na forum jest taka możliwość dla Admina, by kontrolować wylęg trolli, śledzić ich złośliwą dzałalność na forum, ośmieszanie w końcu bogu ducha winnych emerytów i rencistów. Jak to jest? Pytam - bo jak wiesz uczę się. Odpowiedz Link
baska123 Re: Incydent.. 22.12.08, 16:21 odpowiadam na post super222: mam prawo do uznawania forumowiczów za "przyjaciół" i "nieprzyjaciół". Jeśli zaznaczę czyjś nick jako mego przyjaciela(ciółkę) to jest wyróżniony ten nick kolorem zielonym, natomiast uznanie za "nieprzyjaciela" pociąga za sobą automatyczne wygaszanie wpisów tej osoby. Jak widać bycie administratorem forum daje uprawnienia do wypraszania osób uznanych za "niepożądane". Nie piszą "kalesony" i "olejowy" bo taka moja(i nie tylko moja)wola. Grenka miała mój nr GG i nr tel. komórkowego, dlaczego teraz się wypiera? jej sprawa. Latem byłam poszukiwana, ponieważ małe wichrzenie miało miejsce. Czego bym nie zrobiła - będą niezadowolenia i muszę to przełknąć jak żabę-grenkę. Pozdrowionka- Baska. Odpowiedz Link
super222 Re: Incydent.. 22.12.08, 16:52 Dziękuję - wyjaśnienie przeczytałam. Takie to wszystko skomplikowane. Mniej kłopotów życzę. ------ PS. ... a kalesonów mi brak. co to był za ubaw... Odpowiedz Link
baska123 Re: Chcecie coś od grenki1? 22.12.08, 16:57 to proszę: """Dziewczynki .... Autor: grenka1☺ 20.12.08, 14:20 Dodaj do ulubionych Jeżeli któraś z Was chce dowiedzieć się coś bliżej na dany temat to zapraszam na moją pocztę, chętnie Wam wyjaśnię dokładniej. Moj adres: grenka1@gazeta.pl Odpowiedz Link
grenka1 Re: Incydent.. 22.12.08, 17:27 baska123 napisała: > Grenka miała mój nr GG i nr tel. komórkowego, dlaczego teraz się > wypiera? jej sprawa. > Latem byłam poszukiwana, ponieważ małe wichrzenie miało miejsce. Ciekawe, czy tak wszystkim dajesz swój nr komórki ??? DLACZEGO KŁAMIESZ ??? Kiedy mi dawałaś swój nr GG i komórki ??? NIGDY !!! Gdybym miała to nie potrzebowałabym pisać tego postu, tylko bym zadzwoniła forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=37412&w=82353139&a=82353139 No cóż skleroza nie boli i dlatego jej się nie leczy. > Czego bym nie zrobiła - będą niezadowolenia i muszę to przełknąć > jak żabę-grenkę. Wypraszam sobie porównywanie mojej osoby do żaby. Lepiej spójrz w lustro. Dostałaś już ostrzeżenie od Administracji Forum za łamanie regulaminu? Jeżeli nie to pociesz się, że dostaniesz. Ty, która powinnaś przestrzegać regulaminu i kasować wątki, w których ktoś komuś ubliża, sama nazwałaś mnie "szujowatym elementem" (Administracja ten post otrzymała), a teraz porównujesz mnie do żaby. Znasz mnie osobiście ? A gdzie byłaś wtedy, gdy mnie obrażano na tym Forum ??? !!! Dlaczego wtedy nie kasowałaś wpisów??? TAK POSTĘPUJE ADMINKA !!! WSTYDŹ SIĘ !!! Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Incydent.. 25.12.08, 19:19 Przed chwilką napisałam do grenki bo to chyba mnie są chyba nalezne jakieś wyjasnienia,to mnie oskarzyła wiec jesli bedzie miała odwagę to napisze.Szkoda ze miałam awarię komputera i nie jestem w stanie odzyskac starego gg gdzie to prowadziłysmy z grenką długie rozmowy i między innymi przekazywałam jej nr gg baski123 (i telefon) który przysłała do mnie myląc mnie z grenką.Wiadomo ze ona sie tego wyprze .ja z reguły mowie prawdę i to co myslę. Odpowiedz Link
grenka1 Jaguś 22.12.08, 13:08 jaga_22 napisała: > Daj spokój Dede.Nie powinniśmy wracać do tej historii. > W sumie to był jak dla mnie mały incydent nie wart takiej uwagi. Dla Ciebie może to był incydent, bo Ciebie bezpośrednio nie dotyczył, ale dla mnie niestety nie. Jakim prawem admin, który jest zobowiązany do przestrzegania netykiety sam ją łamie i nazywa osobę, która przez ponad 4 lata ciągnęła to Forum jak psa za ogon, wtedy, kiedy ona przebywała na działce, "szujowatym elementem"? Za co, za prawdę? Chyba, że postępuje wg powiedzenia "każdy sądzi wg siebie". No cóż Łódź ..... Odpowiedz Link
kumpelka15 Re: Jaguś 22.12.08, 14:29 Ten wątek powinien był zostać.Każdy ma prawo do własnego poglądu na sprawę.Uważam ,że niewygodne wątki- też nie należy tak sobie skasować.Jak wyjaśnia się jakieś zajście do końca,wszystkie wypowiedzi mają pozostać tak zresztą jak inne wątki.Admince nie spodobały się uwagi skierowane bezpośrednio do Niej-więc skasowała sobie.To nie jest w porządku.Ale cóż ....to jest moje zdanie,tak na przyszłość. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Jaguś 22.12.08, 15:52 Poświęciłam dzisiaj trochę czasu,aby porównać niektóre wypowiedzi. W dalszym ciągu nie wierzę.W jednym poście napisane moher przez ch, Iryska takich błędów nie robi.Jeszcze więcej było,ale już naprawdę brak mi dzisiaj czasu.Grenka rozumiem Twój żal,bo to faktycznie były niemiłe dla Ciebie wpisy.Jednak uważam to za nieporozumienie wielkie. Idą święta dajmy temu spokój.Nowe dziewczyny na pewno nie są tym zainteresowane.Oczywiście każdy ma prawo do swojej opinii. Odpowiedz Link