cortyzol 22.02.09, 12:48 Drogie Panie,pokarzcie swoje buźki a może i coś więcej. Nie ma się czego wstydzić. Latka idą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajbel Re: Wizytówki 22.02.09, 13:09 Drogi panie, żeby pokazywać to musi być widownia a nie jeden chłopina. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Wizytówki 22.02.09, 13:37 rodzice dość mnie pokarali.teraz muszę mieć zakurzone lusterko ,żeby zmarszczek nie oglądać. mam je jak na swój wiek urokliwe.aga Odpowiedz Link
super222 Re: Wizytówki 22.02.09, 13:36 Tak cortyzolu - latka lecą, a ty ortografii nie opanowałeś. Wstyd jest pisać pokarze, gdy mamy coś pokazać. I nie przekonuj mnie, że to jest "literówka", bo to jest *byk* jak byk. Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Wizytówki 22.02.09, 14:38 Supreciu, chyba nie byłaś nauczycielką, za dużo dowcipu w Twoich uwagach. Tak trzymaj? A może byłaś super-nauczycielką? Odpowiedz Link
cortyzol Re: Byk jak wół 22.02.09, 18:39 Woły to kastrowane byki. Takie rzeczy też powinno się wiedzieć albo nie pisać ,bo wstyd.Od małego mam dyslekcję, tak to się fachowo teraz nazywa, ale tylko w zakresie ortografii. Z czytaniem nie miałam i nie mam problemów.Nie mam też pamięci do nazwisk.Dobrze ,że miałem wspaniałą Panią od j,polskiego i sporo poświęcała czasu na gramatykę. Jeśli chodzi o Super, to też Ci coś powiem. Wolę mieć dyslekcję ,niż pisać pod wpływem taniego winka a po tym palić głup ,że się na na niczym nie znam i nie umie kliknąć na linka. Pa. Odpowiedz Link
dorka556 Re: Byk jak wół 22.02.09, 19:44 cortyzol napisał: Z czytaniem nie miałam i nie mam problemów. Na ortografię przymknęłabym oko, ale cortyzol ma problemy z odróżnieniem rodz. żeńskiego od męskiego. Już mu/jej kilka razy to się zdarzyło a to daje dużo do myślenia. Odpowiedz Link
baska123 Re: Byk jak wół 22.02.09, 20:42 cortyzol napisałeś: "Od małego mam dyslekcję, tak to się fachowo teraz nazywa,.." Ta dysfunkcja,którą chcesz nas tutaj zaszokować zwie się "dysleksja" z lekcją ma tyle wspólnego, co nic. Odpowiedz Link
jagodajna Re: Byk jak wół 22.02.09, 21:19 Dziewczynki, "hop,hop - wszystkie baby, jeden chłop", obrazi się albo wkurzy na nas ten jedyny i co? Odpowiedz Link
cortyzol ReBaska 23.02.09, 08:46 www.kedzierzyn.gsi.pl/miedzy_nami_szkola_co_to_jest_dyslekcja.htm Odpowiedz Link
polnaro Re 23.02.09, 15:23 Wiemy, wiemy, kichaj dysleksję. Ważne, czy czytasz ze zrozumieniem. Skąd wytrzasnąłeś tego wieloryba na wizytówkę? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wizytówki 22.02.09, 18:40 Cortyzol,na miłosc boską! Zmień zdjecie! Jestes ponoć przystojny a twoja fotka odbiera apetyt. Odpowiedz Link
super222 Re: Wizytówki 22.02.09, 18:55 A może chociaż zmniejszyć? Zmniejszyć zdjęcie a nie cortyzola. --------- Widzisz - ja do mojej awersji do linków przyznałam się na wstępie. nie pijam żadnych winek ani tanich ani drogich. Rozumiesz - akcja *O*. Umiem klikać, ale nie chcę. Ty, miły nas rodzynku, nie umiesz pisać ale się popisujesz. Myślę, że na trzeźwo sie popisujesz. Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Wizytówki 23.02.09, 15:42 dajcie Rodzynkowi spokój - lubię jego poczucie humoru.Żadna z nas nie pogeszła by do tematu wizytówki tak jak on.Za nim jak za murem,żaden kryzys nam nie straszny.aga Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wizytówki 23.02.09, 19:29 Na wszelki wypadek to się przyznam ,ze czasem też strzelę jakiegoś byka.Może też mam jakiś dysk i coś tam,coś tam jeszcze.Ale wizytówek rzeczywiście nie przybywa. Takie odważne i co? Wstyd pysk pokazać i kilka zdań napisać.Cortyzolku drogi ja Ci pokażę nogi i to tam wysoko, aż zbieleje Ci oko. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wizje-wilka 23.02.09, 20:18 Oj Plomba,Ty oślepł ? Toż to przecie jakiś zbok przebrany za dziewice. Widzisz jaką torbę dźwiga między nogami? Przyjemność jest w tedy ,gdy Ci basior mordę liże! Odpowiedz Link
ditai-lutek Re: Wizje-wilka 23.02.09, 22:03 A nosidełek trochę wyżej Twoje ślepia nie zauważyły? Odpowiedz Link
jagodajna Re:Dita-lutuj 24.02.09, 20:44 Fajną wizytówkę znalazłam - żadnej złośliwości...... Odpowiedz Link