anoagata Re: Rówieśnicy 18.03.09, 18:25 A u nas już teraz może tak być od prawej ta najwyższa to szefowa potem Wilczyca ,następnie z laptopem to Super no i na końcu ta biedna to ....może któraś chce na ochotnika to miejsce? Odpowiedz Link
super222 Re: nauka kuźnią inteligencji 18.03.09, 18:44 Moje słowa usnania dla jagodajnej. Wstrzeliłaś się w temat rewelacyjnie. Gdzie takie obrazki można zobaczyć? ------- anoagatko - bardzo ciebie lubię i dlatego odniosę się do twojej analizy zdjęcia. Zupełnie niepotrzebnie zrobiłaś z fajnego postu przedmiot kpiny, a już ustawianie znanych ci postaci, świadczy, że masz dzisiaj bardzo zły dzień. Najlepiej strzelić sobie setkę, popić mamrotem (podobno lubisz) i iść spać. Nie miałaś żadnego pomysłu na dokuczenie wilczycy, bo widzisz - debiutantko - wilczycy się nie pokoa, w żaden sposób. Im szybciej tę prawdę przyjmiesz do wiadomości i stosowania, tym lepiej dla ciebie. Jesteś fajna i nie niszcz tego. Ale mamy dobre serca i jeżeli zechcesz, to jedną z tych postaci przeznaczamy dla ciebie. Tylko musisz zanucić: *zaproście mnie do stołu* - pamiętasz? Odpowiedz Link
anoagata Re: Super222 18.03.09, 19:23 Milo mi to czytać co napisałaś,ale?mam inny pogląd na ta sprawę,z nikogo tu nie kpię osoby wymienione przeze mnie to osoby tu aktywne a zarazem jakby mi znane,również nikogo nie zamierzam pokonywać ja biedna sierotka z wsi a wy z szerokiego i wielkiego świata.Superko skreśl totka bo zgadłaś że był to kiepski dzień,ale mamrota strzelić nie mogę. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re:Anoagata 18.03.09, 19:30 Nic nie bój,jak nie ma mamrota to walnij buzuna . Bardzo lubię lecieć w Karola ale cenię żarty innych. To jest hicior i Twój i Jagodajnej. Zmowa jakaś.Ta wątła to Iryska. Odpowiedz Link
super222 Re: Rówieśnicy 18.03.09, 18:46 ... przepraszam za błędy, ćwiczę właśnie pisanie bez patrzenia na klawiaturę. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Anoagata 18.03.09, 19:23 No i wydało się albo jesteś żydówką/jestem tolerancyjna/ albo leworęczna?Mało wiadomo bo,ludzie.gazeta.pl/anoagata/0,0.html Odpowiedz Link
anoagata Re:Wilczyco! 18.03.09, 19:32 Nie trafione nie zatopione ani to ani tamto Super bardziej trafia. Odpowiedz Link
iryska2604 Re:Wilczyco! 18.03.09, 19:51 Od iryski badź łaskawa się odczepić.W przeciwieństwie do super nie jestem twoja fanką i twoje wątpliwe poczucie humoru mnie nie bawi. Odpowiedz Link
cortyzol Re:Wilczyco! 18.03.09, 20:08 A ja czytałam przed chwilą ,że jesteś przyklejka ,czy coś tam, coś tam.To jak ja mam się odczepić ? Odpowiedz Link
cortyzol Re:Wilczyco! 18.03.09, 20:10 Jeszcze jedno wilczyco ja się Ciebie nie czepiam,więc .............przyklej się gdzie indziej. Odpowiedz Link
52ania Re:Ciekawe,ciekawe.... 18.03.09, 22:24 Niby płeć męska,a tu ..... i jakoś tak jedna z drugą niby dwie osoby w jednym, a może trzy. Internet = anonimowość.Nikt cię nie docenia,to doceń się sam/a. Odpowiedz Link
super222 Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 07:58 Ja również nic z tego nie rozumiem. To by wyglądało, że gdy na 60-latkach *broniłam* cortyzola, to była to iryska? Aniu - jeżeli mają do dyspozycji inne środki porozumiewania, to dla nich wszystko jest jasne. Jeżeli człowiek korzysta jedynie z tego foruma, i nie lata jak kot z pęcherzem po całym necie, to zawsze pozostanie cimny *jak tabaka w rogu*. *Tabaka w rogu* - to o mnie. )) )) )) Odpowiedz Link
1skowronek Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 09:55 Czasy składania samokrytyki mamy już - na szczęście - za sobą. Odpowiedz Link
super222 Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 12:05 Skowroneczku pierwszy - ja nie składałam samokrytyki. To skromność... Czy wiesz, co to skromność? Odpowiedz Link
1skowronek Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 13:26 Supereczku dwustu dwudziestu drugi Wiem, wiem - to przewodnia cecha Twego kryształowego charakteru! Odpowiedz Link
super222 Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 14:17 Supereczek > dwieście dwudziesty drugi< (wybacz - byki należy poprawiać, tak jest na FEiR). ------------ Dopiero co *rodziłaś na 60-tkach*. Nawet dobrze ci to szło. Może pozostań w temacie, na którym się znasz. Kryształy mogłabyś uszkodzić a ja nie widzę w tym żadnego sensownego celu. Czego ode mnie chcesz. Nigdy nie pisałyśmy do siebie. Zastępujesz kogoś? Odpowiedz Link
1skowronek Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 14:31 Ha, ha, ha - jestem agentem dwieście dwadzieścia dwa! Odpowiedz Link
1skowronek Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 14:55 No widzisz, jak się dobrze bawisz DROGI superku! Odpowiedz Link
baska123 Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 15:41 1skowronku z super222. co mają znaczyć te hektary? taki jakiś szyfr? no bo jeśli euforia to ha! Jeśli wolno zapytać. Odpowiedz Link
super222 Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 16:09 Basiu - pytać możesz, a ja odpowiedzieć muszę. Mowiąc o hektarach, masz na myśli rolę? ziemię? Euforia też może być, boć to przecież pierwszy skowronek i chociaż pierwszy nie czyni wiosny, to zawsze miło go słyszeć. Niestety - nikt nie podejmuje pisania - to tak sobie pogadujemy. Myślę, że to nic nie znaczy. Odpowiedz Link
baska123 Re:Ciekawe,ciekawe.... 19.03.09, 16:20 Muszę sobie odpowiedzieć? To trochę głupio. Jeśli "ha" to hektary(powierzchnia gruntu, lasu, wody...), a krzyk radości to "ha!" no.... i już, choć to mało znaczy. Odpowiedz Link
dede43 Re:Nie chce mi sie 20.03.09, 07:34 czytać tej całości, ale odniosłam wrażenie, że dłuższy wątek powstaje tylko wtedy, gdy sobie cos wytykamy. A fe....! Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re Dede43 20.03.09, 10:08 Oj ,coś Ci się poplątało. Jak jest dłuższy wątek to wkładamy. Odpowiedz Link
floema Re: Wilczyca 20.03.09, 10:45 To drugie zdjęcie dopiero, oddaje drugą stronę internetu. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Rówieśnicy 19.03.09, 18:41 Wszystko przez to cholerne zdjęcie .Nie widać drugiego napisu i cała sprawa się rypnęła. Ale przerzucę kosz i znowu wkleję. A co ten ptaszyna tak świrgoli.Biedak jakiś nawet wizytówki nie ma. Odpowiedz Link