Dodaj do ulubionych

odcinek 28

28.03.09, 08:48
kultura.wp.pl/kid,,title,Odcinek-28,wid,10982951,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: odcinek 28 28.03.09, 20:55
      Zanim zabrałem się do pisania, dwa razy wysłuchałem tej części i nijak nie mogę
      zrozumieć dlaczego majtki Dody mają przegrać z kryzysem Kingi . Wyszło na to że
      Ona - Kinga jest najbardziej zapracowaną istotą w Rzplitej . A to temat -
      majtki- taki wdzięczny , samo pochylanie się sędziów nad nimi i zaglądanie co
      Doda miała pod czymś co pewnie udawało sukienkę, dawało niebywałe możliwości
      słowotwórcze, zakończone zreszta wspaniale przez pania Marię tym "światełkiem w
      tunelu " Już sobie wyobrażam to pochylanie sie sędziów albo sędzin and
      uchylonymi udami Dody big_grin W gruncie rzeczy tak jaskrawie nikt nie zaglądałby jej
      "tam" nigdy . Nawet na przyjęciu panowie zapewne starali sie nie upuszczać
      sztućców na ziemie , a zresztą czort wie , może i te sztućce leciały i brzęczały
      doprowadzając partnerki do szału . smile Bo jak fotoreporter zobaczył cos to
      dlaczego inny facet nie mógł . A Doda musiała przekładac przecież nogi . A że
      teraz majtki jak sznurki są, w dodatku z Koniakowa , choć Dody o patriotyzm nie
      podejrzewam , to i można wszystko zobaczyć smile
      Nieopodal mojego miejsca zamieszkania odbywa sie teraz co tydzień piosenka z
      gwiazdami czy jakoś tak . Program leci na Polsacie , właśnie teraz , realizowany
      jest w halach dawnej fabryki Nowotki . Normalnie przejśc tam nie można tłumy
      walą pojazdami różnych marek i ciągle trzeba stać i ramionami jak drogowskaz
      pokazywac gdzie to jest . Prawda miejsce nie jest urocze , zapuszczone i
      wyglądające jak stare gacie a nie majtki dosyc cienkie i frywolne. Wspominam o
      tym fakcie bo znajduje powiązanie miedzy majtkami, biletem Joli , mężem Cichopek
      i Zrestaurowanym Ibiszem . Oni ani na moment do kryzysu nie dojdą . To takie
      trele morele pisać o kryzysie w pracy Kingi. Jaki kryzys, kiedy ludzie tęsknią
      za takimi ekscesami celbrytów i nawet w puszczy jak będą robić ten program, czy
      drugi, to walić tam będą drzwiami i oknami . Po błocie , w stercie śmieci po
      płytach pamiętających jeszcze PRL . A majtki Dody staną się tylko koronką
      sobotniej nocy . A teraz mogę iść spac big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka