wilczyca1953 03.04.09, 09:44 Ciekawe czy Wacka kupiła sobie w końcu te podwiązki z czerwoną kokardką? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wacka1 Re: Ciekawe 04.04.09, 20:25 Oj wilczyco przygladałam sie im dziś gdy po szkoleniu 'Aplikować i wygrywać' spacerowałam sobie ulicami pewnego miasta.Zdecydowałam,ze do czerwonej bielizny już czerwona kokardka jest zbędna.Wiesz za duzo czerwieni może draznić.Czerwone wlosy,czerwone oprawki itd i itp.Myślę ,ze odrobina czerwieni poprawici nastrój.Posyłam ci czerwone,gorące i zyczliwe serduszko. Odpowiedz Link
super222 Re: Ciekawe 04.04.09, 20:59 Przesyłam ci fragment piosenki w wykonaniu Igi Cembrzyńskiej: ----- Czerwone masz podwiązki pod tą suknią, Na wiosnę kwiatki rosną I kwitnie miesiąc maj. Gdy spytasz ją Dla kogo ta sukienka Dla kochasia Który odszedł w siną dal. W siną dal, w siną dal Pomaszerował lewa, prawa w siną dal. ----------- Być może, ździebko zmieniłam tekst - piszę zupełnie z pamięci ...a ta wiadomo. Odpowiedz Link
super222 Re: Ciekawe 04.04.09, 21:01 Piosenka była dla wacki. Cortyzol mnie wyprzedził. Odpowiedz Link
wacka1 Re: Ciekawe 04.04.09, 21:45 Dziękuję za slowa piosenki.Przypomnialam sobie i zaśpiewałam. Odpowiedz Link