dede43 26.04.09, 17:44 Przeczytajcie mój ulubiony felieton z ubiegłego tygodnia. wyborcza.pl/1,88146,6514774,Radzio__Kazio_i_Jasio.html Prawda, że i straszno i smieszno? Jutro juz będzie w Wyborczej nowy Żakowski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodajna Re: Radzio, Jasio, Kazio 26.04.09, 18:39 Przeczytałam, no cóż cała prawda i śmieszna prawda.... Dede, polecam tę stronkę, czytam ją b.dawno - w/g mnie godna uwagi no i świetne komentarze "czytaczy" www.kontrowersje.net/node/2657 Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Radzio, Jasio, Kazio 26.04.09, 21:33 Tylko że to wcale nie jest śmieszne.Było nie było -ludzie ze świecznika i wg nich nas oceniają... Odpowiedz Link
52ania Re: Radzio, Jasio, Kazio 26.04.09, 22:00 Dobra rada,zastanowić się który z polityków jest Jasiem i Kaziem,a który Janem i Kazimierzem.Niestety tego nigdy się nie przewidzi,a podczas kampannii wyborczej "Wszyscy Oni" jacyś zatroskani o nasz los,o los naszego kraju,niemal wmawiają,że oni tak za darmo z dobrego serca będą pracować żeby w Polsce żyło nam się lepiej i dostatniej.Oczywiście zawsze mają na myśli siebie, a wyborcy... muszą wierzyć, bo mamy demokrację.Potem, to już można nawet z siebie zrobić błazna byleby pisali,interesowli się,mówili,pokazywali....Nie wiem,śmiać się,czy płakać? Odpowiedz Link