iryska2604 25.05.09, 21:35 Walka wyborcza trwa,na hasła,spoty ,plakaty.No własnie -kwiatek z tej łączki wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,98460,6646977,Krzysztof_Lisek_i_jego_satyryczny_plakat.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagodajna Re: Wybory za pasem 25.05.09, 21:56 Eeeech ten Olsztyn, jak nie pan G. to teraz p. Lisek... aby afera ( Odpowiedz Link
zajbel Re: Wybory za pasem 25.05.09, 21:56 A mnie sie ten plakat podoba, ma chłop poczucie humoru. Odpowiedz Link
irena0503 Re: Wybory za pasem 25.05.09, 22:12 Mnie też się bardzo podoba, dowcipny nie chamski ale to przecież Pągowski. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wybory za pasem 25.05.09, 22:17 Następne kwiatki www.dziennik.pl/polityka/article386705/Spoty_wyborcze_smiesza_tumania_i_strasza.html Odpowiedz Link
jagodajna Re: Wybory za pasem 25.05.09, 22:32 irena0503 napisała: > Mnie też się bardzo podoba, dowcipny nie chamski ale to przecież > Pągowski. Twórcą tego plakatu jest artysta Pągowski ale artysta z plakatu ma niestety małe szanse (( Odpowiedz Link
52ania Re: Wybory za pasem 25.05.09, 23:10 Nie wiem czy się śmiać,czy płakać.Liska mogę jeszcze ścierpieć ale Cejrowski to już dno.Takie plakaty szokują ale nie zachęcaja do głosowania. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 26.05.09, 07:49 Cejrowski jest lekko stuknięty ale co do pedałów i lejb to ma rację.To jest choroba genetyczna i kropka. Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wybory za pasem 26.05.09, 10:40 Jesli to choroba genetyczna to tym bardziej musimy pogodzić sie z ich istnieniem.Hitler gazował a jakie srodki radzisz zastosować?Przeciez z powodu chorób ludzi sie nie dobija. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 26.05.09, 12:37 Szanowna Irysko,powiem Ci nawet ,że Oni mi wcale, ale to wcale nie przeszkadzają. Mam trzech dobrych znajomych.Jednego można poznać ,że jest gejem po sposobie mówienia no i trochę się maluje.Takie tam .Napisałam to w sensie largo. Nie lubię tego motłochu na sztucznie organizowanych defiladach,marszach itp.Nie zgadzam się na adopcję w dzieci.Doszło do tego ,ze Oni już sami nie wiedzą co chcą.Przecież choroba alkoholowa jest też wrodzona .To co taki ojciec z synem i inni mają urządzać marsze.Przecież gejom w Polsce nikt krzywdy nie robi.Pijaków zamyka się w izbach wytrzeźwień.Chętnie byś zamknęła /domyślam się / swoich sąsiadów. A im trzeba współczuć,bo może to ludzie chorzy.Niech sobie puszczają na cały regulator muzyczkę . A geje niech chodzą nago z penisami na paradach jak to widziałam w Brukseli.Większość ,ta zdrowa niech siedzi w domach,kościołach i ma być cicho!!!To tyle w ogromnym skrócie. Odpowiedz Link
prazanka44 Re: Wybory za pasem 26.05.09, 20:45 Zdanie "W Polsce nikt gejom krzywdy nie robi" nie odpowiada prawdzie. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 08:46 Jeśli chodzi o szczegóły to masz rację.Ateistom też.Dzieci nie zmusza się do chodzenia do kościoła i na jedyną słuszną religię.Księża nie maja dzieci ,nie są gejami,zakonnice nie są lejbami a Dziwisz nie był zakochany w Wojtyle. To tyle. Odpowiedz Link
laskanebeska_live Re: Wybory za pasem 27.05.09, 11:17 To w końcu o co ci chodzi? Niby jestes tolerancyjna a jad az pryska! Odpowiedz Link
super222 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 16:24 >I znowu nie na temat< Właśnie, ale cięgi dostaję tylko ja. Och!!! Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 19:00 Mogę tylko napisać ,że albo głupa palisz i to z pół obrotu albo rzeczywiście nic nie łapiesz.Innej alternatywy nie ma.Przecież każdy kolor ma 2000 odcieni. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 19:03 Znowu te wpisy umieszczają się nie w tym miejscu .Pisałam do LASKYNEBESKY Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 19:52 Co w tym fajnego? Wilczyco ,chyba ci sie troche poplątało.Raz chcesz tępić gejów ,raz ci nie przeszkadzają.Zdecyduj się.To samo miała na myśli laskanebeska(brawo za dowcipny nick).Co do moich sasiadów - w przeciwieństwie do niektórych ja jadem nie pluję ale nie bardzo rozumiem dlaczego ktoś ma mnie zmuszać do słuchania przez poł dnia tego czego nie chcę?Ty byś pewnie ich zagryzła. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 20:15 Właśnie a dlaczego ja mam oglądać na ulicy,w tramwaju jak się dwie lejby liżą albo faceci .Mogą to robić w domu. O plakatach itd w czasie demonstracji nie wspominam.Proste. Odpowiedz Link
laskanebeska_live Re: Wybory za pasem 29.05.09, 15:30 Dobra kobieto,zdecyduj sie wreszcie ! Jesli nie chcesz byc zmuszana do czegokolwiek to dlaczego potępiasz innych ze czegos nie chcą czy nie lubią? Poza tym -podejrzewam ze gdyby ludzie wreszcie *nie zamiatali pod dywan* problemu i pogodzili sie z tym ze istnieja odmienne orientacje i dali im spokojnie egzystować to oni nie mieliby powodu latać z hasłami i plakatami - proste? Odpowiedz Link
aga-kosa Re:komu mam dać zarobić 29.05.09, 19:51 Nie schodzimy z tematu "wybory" to już za parę dni a ja się ciągle zastanawiam kogo na tyle lubię żeby go wysłać na pięć lat do europarlamentu.Pewne jest to ,że żaden z obecnych posłów czy senatorów , którzy kandydują głosu mojego nie dostanie . Zatrudniłam ich na cztery lata ,płacę podatki na ich diety i niech pilnują gały co brały. Takie posłowanie to fucha nie z tej ziemi.Jasne ,że im zazdroszczę.aga Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re:komu mam dać zarobić 29.05.09, 21:08 Popieram Cię Kosa w całej rozciągłości. Rzeczywiście temat trochę "zboczył ". Odpowiedz Link