Dodaj do ulubionych

Wybory za pasem

25.05.09, 21:35
Walka wyborcza trwa,na hasła,spoty ,plakaty.No własnie -kwiatek z tej łączki
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,98460,6646977,Krzysztof_Lisek_i_jego_satyryczny_plakat.html
Obserwuj wątek
    • jagodajna Re: Wybory za pasem 25.05.09, 21:56
      Eeeech ten Olsztyn, jak nie pan G. to teraz p. Lisek... aby afera sad(
    • zajbel Re: Wybory za pasem 25.05.09, 21:56
      A mnie sie ten plakat podoba, ma chłop poczucie humoru.
      • 1skowronek Re: Wybory za pasem 25.05.09, 22:05
        Mnie również. Oby mu się udało wygrać.
        • irena0503 Re: Wybory za pasem 25.05.09, 22:12
          Mnie też się bardzo podoba, dowcipny nie chamski ale to przecież
          Pągowski.
          • iryska2604 Re: Wybory za pasem 25.05.09, 22:17
            Następne kwiatki
            www.dziennik.pl/polityka/article386705/Spoty_wyborcze_smiesza_tumania_i_strasza.html
          • jagodajna Re: Wybory za pasem 25.05.09, 22:32
            irena0503 napisała:

> Mnie też się bardzo podoba, dowcipny nie chamski ale to przecież
            > Pągowski.

Twórcą tego plakatu jest artysta Pągowski ale artysta z plakatu ma niestety małe szanse sad((
            • 52ania Re: Wybory za pasem 25.05.09, 23:10
              Nie wiem czy się śmiać,czy płakać.Liska mogę jeszcze ścierpieć ale
              Cejrowski to już dno.Takie plakaty szokują ale nie zachęcaja do
              głosowania.
              • wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 26.05.09, 07:49
                Cejrowski jest lekko stuknięty ale co do pedałów i lejb to ma rację.To jest
                choroba genetyczna i kropka.
                • iryska2604 Re: Wybory za pasem 26.05.09, 10:40
                  Jesli to choroba genetyczna to tym bardziej musimy pogodzić sie z ich
                  istnieniem.Hitler gazował a jakie srodki radzisz zastosować?Przeciez z powodu
                  chorób ludzi sie nie dobija.
                  • wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 26.05.09, 12:37
                    Szanowna Irysko,powiem Ci nawet ,że Oni mi wcale, ale to wcale nie
                    przeszkadzają. Mam trzech dobrych znajomych.Jednego można poznać ,że jest gejem
                    po sposobie mówienia no i trochę się maluje.Takie tam .Napisałam to w sensie
                    largo. Nie lubię tego motłochu na sztucznie organizowanych defiladach,marszach
                    itp.Nie zgadzam się na adopcję w dzieci.Doszło do tego ,ze Oni już sami nie
                    wiedzą co chcą.Przecież choroba alkoholowa jest też wrodzona .To co taki ojciec
                    z synem i inni mają urządzać marsze.Przecież gejom w Polsce nikt krzywdy nie
                    robi.Pijaków zamyka się w izbach wytrzeźwień.Chętnie byś zamknęła /domyślam się
                    / swoich sąsiadów. A im trzeba współczuć,bo może to ludzie chorzy.Niech sobie
                    puszczają na cały regulator muzyczkę . A geje niech chodzą nago z penisami na
                    paradach jak to widziałam w Brukseli.Większość ,ta zdrowa niech siedzi w
                    domach,kościołach i ma być cicho!!!To tyle w ogromnym skrócie.
                    • prazanka44 Re: Wybory za pasem 26.05.09, 20:45
                      Zdanie "W Polsce nikt gejom krzywdy nie robi" nie odpowiada prawdzie.
                      • wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 08:46
                        Jeśli chodzi o szczegóły to masz rację.Ateistom też.Dzieci nie zmusza się do
                        chodzenia do kościoła i na jedyną słuszną religię.Księża nie maja dzieci ,nie są
                        gejami,zakonnice nie są lejbami a Dziwisz nie był zakochany w Wojtyle. To tyle.
                        • laskanebeska_live Re: Wybory za pasem 27.05.09, 11:17
                          To w końcu o co ci chodzi? Niby jestes tolerancyjna a jad az pryska!
                          • irena0503 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 16:02
                            I znowu nie na temat.
                            • super222 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 16:24
                              >I znowu nie na temat<

Właśnie, ale cięgi dostaję
                              tylko ja. Och!!! crying
                          • wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 19:00
                            Mogę tylko napisać ,że albo głupa palisz i to z pół obrotu albo rzeczywiście nic
                            nie łapiesz.Innej alternatywy nie ma.Przecież każdy kolor ma 2000 odcieni.
                            • wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 19:03
                              Znowu te wpisy umieszczają się nie w tym miejscu .Pisałam do LASKYNEBESKY
                              • super-222 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 19:41
                                Laska ne laska ale piszesz faj.Żółwik
                                • iryska2604 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 19:52
                                  Co w tym fajnego? Wilczyco ,chyba ci sie troche poplątało.Raz chcesz tępić
                                  gejów ,raz ci nie przeszkadzają.Zdecyduj się.To samo miała na myśli
                                  laskanebeska(brawo za dowcipny nick).Co do moich sasiadów - w przeciwieństwie
                                  do niektórych ja jadem nie pluję ale nie bardzo rozumiem dlaczego ktoś ma
                                  mnie zmuszać do słuchania przez poł dnia tego czego nie chcę?Ty byś pewnie ich
                                  zagryzła.
                                  • wilczyca1953 Re: Wybory za pasem 27.05.09, 20:15
                                    Właśnie a dlaczego ja mam oglądać na ulicy,w tramwaju jak się dwie lejby liżą
                                    albo faceci .Mogą to robić w domu. O plakatach itd w czasie demonstracji nie
                                    wspominam.Proste.
                                    • laskanebeska_live Re: Wybory za pasem 29.05.09, 15:30
                                      Dobra kobieto,zdecyduj sie wreszcie ! Jesli nie chcesz byc zmuszana do
                                      czegokolwiek to dlaczego potępiasz innych ze czegos nie chcą czy nie lubią?
                                      Poza tym -podejrzewam ze gdyby ludzie wreszcie *nie zamiatali pod dywan*
                                      problemu i pogodzili sie z tym ze istnieja odmienne orientacje i dali im
                                      spokojnie egzystować to oni nie mieliby powodu latać z hasłami i plakatami -
                                      proste?
                                      • aga-kosa Re:komu mam dać zarobić 29.05.09, 19:51
                                        Nie schodzimy z tematu "wybory" to już za parę dni a ja się ciągle zastanawiam
                                        kogo na tyle lubię żeby go wysłać na pięć lat do europarlamentu.Pewne jest to
                                        ,że żaden z obecnych posłów czy senatorów , którzy kandydują głosu mojego nie
                                        dostanie . Zatrudniłam ich na cztery lata ,płacę podatki na ich diety i niech
                                        pilnują gały co brały.
                                        Takie posłowanie to fucha nie z tej ziemi.Jasne ,że im zazdroszczę.aga
                                        • wilczyca1953 Re:komu mam dać zarobić 29.05.09, 21:08
                                          Popieram Cię Kosa w całej rozciągłości. Rzeczywiście temat trochę "zboczył ".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka