Dodaj do ulubionych

Nadszedł czas żeby się pozegnać

22.07.09, 07:48
Miło było, ale nadszedł czas żeby się pożegnać. Przyznam się, że
ciężko mi było się przyzwyczaić do tego Forum, ale pomału się
przyzwyczaiłem. Nie apelowałem o poparcie tak jak ta pani i nie
apeluję, ale dużo dały mi do myślenia posty Forumowiczów popierające
tą panią. Moi drodzy, gdy ktoś moje posty to, co ja napisałem od
samego początku zaczął przekręcać i i używał innych słów zmieniał
wszystkie moje słowa i tłumaczył, że to ja tak pisałem to chyba też
i ja ma prawo się bronić? Bardzo mnie boli, gdy ktoś przekręca
wszystkie moje słowa i uważam, że to nic innego jak tylko dopuszcza
się oszustwa. Szkoda, że tego nie widziała i nie zauważyła Iryska a
uznała, że to ja pierwszy zaatakowałem tą panią. Irysko zapamiętaj
sobie, że tak bez powodu żadnego to ja nie lubię nikogo atakować,
ale bronić się to zawsze będę. Zapraszam wszystkich do siebie na
moje forum prywatne. Do widzenia drodzy i życzę wam wszystkim miłych
chwil spędzonych tu na forum a za wszystko, co źle napisałem to
przepraszam. Myślę, że ten mój post to chyba będzie ostatnim moim tu
na forum.
Obserwuj wątek
    • anoagata Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 09:36
      Hej, hej ,hej o jakie pani ty tu mówisz bo wychodzi na to że siała baba mak a
      nie wiedziała jak?? a dziaaaad wiedziaaał a nie powieeeedział.
      • anoagata Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 10:17
        Pozwolę sobie być namolną i jeszcze raz zapytam o co tu tobie biega i czego się
        czepisz tej Iryski??Jak ci ciężko się żegnać z tym forum to po co się żegnasz ja
        też chciałam ale nie pożegnałam się bo tu jest super, Super222 też i inne bardzo
        ciekawe osoby, czekam na odpowiedż i nie pisz że ci padała bateria w
        kompi.Pozdrawiam serdecznie wszystkich z zachmurzonych Mazur.
        • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 15:42
          Nie bardzo rozumiem Twoje stanowisko janku.Jeszcze raz apeluję abyscie a
          szczegółnie ty -przeczytali z uwagą wszystkie wypowiedzi
          forum.gazeta.pl/forum/w,37412,97995475,97995475,Rydzykofon_Oj_czepilam_sie_.html
          Własnie to zrobiłam i wiesz doskonale ze daleka jestem od tego żeby wszczynac
          jakąs nagonkę wzgledem twojej osoby-ale wybacz,nie widzę zeby ciebie tam ktoś
          zaatakował-poprostu wystapiła rożnica zdań a o to chodzi w
          dyskusji,Zasugerowałes że nie powinnismy nikogo krytykować.A dlaczego? Juz
          znamy z autopsji system którego nie wolno było tykać-na szczęscie to sie
          skończyło.Przemysl to,naindyczyłes sie niepotrzebnie a na tyle mnie znasz że
          nie owijam w bawełnę.Dlaczego ci miałabym szkodzić-w końcu chyba jako jedyna
          piszę coś tam na twoim forum.Ale jeśli sobie nie życzysz -tez przeżyję.
          • bucowawielka Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 16:13
            Oczywiście ,ze przeżyjesz i jako Iryska i jako m4-6 ale będziesz
            miała teraz podwójnie przesrane.
            • nie-lubie-gazety Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 24.07.09, 22:08
              bucowawielka napisała:

> Oczywiście ,ze przeżyjesz i jako Iryska i jako m4-6 ale będziesz
              > miała teraz podwójnie przesrane.

Straszyć to ty możesz swojego buca , to są groźby karalne , i ja ci obiecuję ,że
              jak Iryska nie zrobi porządeczku z tobą , to ja się postaram o to żeby twoje Ip
              na żadne forum Gazety wstępu nie miało!!
              możesz też do mnie maile z wyzwiskami pisać , czekam niecierpliwie !!
    • wadera1953 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 16:27
      Janek, daj na luz.Co nagle to po diable.Poszła bym za Tobą ,ale ja nie usiedzę
      na jednym forum.Nie ważne co zaszło tu między iryską i bucem czy bucową ale nie
      lubię i jednego i drugiej.A ta jedna osoba jest u Ciebie.Pomyślę.
      • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 16:31
        Weżcie tą chorą babę bo mnie szlag trafi!
        • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 16:33
          Pardon - wadero,mimo iz nie pałasz sympatią do mnie -to nie było skierowane do
          ciebie.
          • anoagata Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 16:45
            A Balcerowicz musi odejść.
            • jagoda491 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 17:00
              Wyjaśnijcie mi, kto tu kogo krytykował? o co obraził się Janek?
              Widocznie jestem za stara, bo nie rozumiem. Do tej chwili
              myslałam,że dyskusja to scieranie sie różnych poglądów. Ależ byłam
              naiwna. czyżby Jankowi chodziło o to,że mamy mówić jednym głosem? O,
              nie. Te czasy minęły . To se ne vrati, pane Janek.
              • natla Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 17:06
                Nie Ty Jagódko jesteś za stara, nie Ty wink
        • thereza Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 26.07.09, 11:45
          iryska2604 napisała:

> Weżcie tą chorą babę bo mnie szlag trafi!

Trafi cie trafi ty "madra" babo
        • thereza Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 26.07.09, 11:46
          iryska2604 napisała:

> Weżcie tą chorą babę bo mnie szlag trafi!

Trafi cie tafi ty "madra" babo.
          • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 26.07.09, 12:41
            Znowu łaskawie zmieniłas nick? Ja i tak ciebie nie dostrzegam-zwisa mi to
            martwym leszczem.
            • bucowawielka Re:iryska 26.07.09, 12:51
              Ty z tej zajadłości to, masz jakieś zwidy.Powiem Ci tak ,wal się sama.
              • iryska2604 Re:iryska 26.07.09, 12:57
                Ty raczej uwazaj zeby cie własna złosć nie udusiła,bo kazde draństwo odbija
                sie rykoszetem.A ja mam sie dobrze.
            • thereza Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 26.07.09, 18:29
              iryska2604 napisała:

> Znowu łaskawie zmieniłas nick? Ja i tak ciebie nie dostrzegam-
              zwisa mi to
              > martwym leszczem.

A najbardziej ci zwisaja cycki.
              • jagoda491 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 26.07.09, 18:51
                No,no,no. Thereza i bucowa wielka dają popiś swojej inteligencji.
                Raczej im współczuję. Irysko, nie przejmuj się żadnymi bucami.
                • jagoda491 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 26.07.09, 18:51
                  Oczywiście miałam napisać "popis"
                • mojago Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 26.07.09, 19:19
                  jagoda491 napisała:

> No,no,no. Thereza i bucowa wielka dają popiś swojej inteligencji.
                  > Raczej im współczuję. Irysko, nie przejmuj się żadnymi bucami.
                  • super222 Re: Nadszedł czas żeby się ujawnić! 26.07.09, 20:24
                    Numer 4....2, 3, 4, 5, zdobył nick
                    MOJAGO, zarejestrowany o godz. 19,19.
                    Gratulacje.
                    Wszyscy na imieninach, to nie zauważono. big_grin
                    • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się ujawnić! 26.07.09, 20:40
                      I pomysleć ze to wszystko po to aby mnie wygryźć.Niepojęte...I tak mi to zwisa
                      (ale nie cycki)Te mają sie całkiem przyzwoicie jak na ten wiek.
                      • jagoda491 Re: Nadszedł czas żeby się ujawnić! 28.07.09, 20:40
                        Irysko, chyba się nie poddasz?
                        • pia.ed Re: Nadszedł czas żeby się ujawnić! 29.07.09, 09:46

Iryska nie powinna sie poddawac z tego prostego powodu, ze to co jej
                          zarzucaja jakies klony
                          jest patykiem na wodzie pisane ...
                          Powinna to strzasnac z siebie i isc dalej, wedlug zasady:
                          "Pies szczeka, a karawana idzie dalej".
                          • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się ujawnić! 29.07.09, 12:52
                            I tak własnie robię.Kto mnie trochę zna to wie że to bzdura.A kto myśli
                            inaczej-trudno ,jego sprawa.Nie mam zamiaru przejmować sie ludzką głupotą.
          • jaga_22 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 26.07.09, 12:42
            I tylko po to tu przyszłaś thereza,???
            a nie boisz się,że życzenie rykoszetem trafi do ciebie.?
            Podaj lepiej swój właściwy nick,bo thereza używasz od 3 lat i masz
            tylko 46 wpisów???
    • cortyzol Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 20:35
      Godzi się to Waszmość, samego zostawiać do obsługi tego dobra. Nie dam rady
      ,lata nie te.Będę zaglądał na Twoje forum. PRZECIEŻ TY JAKO ADMIN DOSKONALE
      WIESZ KTO STOI ZA NICKIEM M4-6 I ZA DOCHODZENIOWYM.ROZUMIEM ,NIE WOLNO.
      • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 22.07.09, 20:53
        No i gdzie ta madra? Akurat jesteśmy obydwie- m4-6 i moja skromna osoba.A jej
        sie nasze IP mieszają...
    • dede43 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 23.07.09, 06:27
      Megalomania??, melodramat?? może jeszcze jakieś inne melo... Och, jak dzieci!!

• cieplanata Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 23.07.09, 07:22
        melone............. melicie coś w kółko a nowi siem gubią big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        Niektóre sprawy trza załatwiać na prive, ładniej i "eleganciej"
        Jesteśmy takim pokoleniem,a nie mamy jeszcze jak widzę sklerozy bo umiemy obsługiwać komputery ze wiemy co to kultura osobista big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        • bucowawielka Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 23.07.09, 17:41
          Napisz do iryski ,to cI DUPĘ OBSMARUJE NA FORUM. dO TEGO CO NAPISZESZ DO DOPISZE
          /A MOZNA / CO CHCE I WYJDZIESZ NA IDIOTKĘ. tO JUZ WOLĘ NAPISAĆ TUTAJ BO WSZYSCY
          WIDZĄ CO NAPTAWDE NAPISAŁAM.
          • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 23.07.09, 20:08
            Panie Boze -daj zdrowie bo na rozum za poźno....Ktoś cie prosił abys pisała
            do mnie na priv i obrażała???
            • bucowawielka Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 23.07.09, 21:07
              A nie mówiłam . Jak sama obraża albo przekręca czyjeś wypowiedzi to dobrze. Jest
              jak Kali.
              • super222 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 23.07.09, 21:10
                Bucowa
                jesteś Wielka!!!

Trafiłaś ciekawy numer.
                Popatrz kobiecino.
                • bucowawielka Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 23.07.09, 21:19
                  Jaki numer.Numer to ja jej dopiero wykrynce. Tak mnie zeźliła,ze.ce.
              • 52ania Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 23.07.09, 21:26
                Nie rozumię o co tu chodzi?Jak zwykle z byle czego powstał problem.
                • waliakon2 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 24.07.09, 03:07
                  Jak dobrze, że mnie tu nie ma i nie muszę takich bucowatych czy czy s.6
                  czytać codziennie, ale dajecie popis swojego chamstwa. Ot, kulturnyj narod.
                  • super222 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 24.07.09, 06:41
                    <...ale dajecie popis swojego chamstwa>
                    Otóż to! Gdzie ty kobieto widzisz chamskie
                    zachowanie? Toż to dowcipy w najlepszym wydaniu.
                    To jego Forum, a nie salonik u cioci.
                    Zawsze możesz zrobić takie *myk* i już nie
                    czytasz, natomiast - owszem - przejście z niebieskiego
                    na tutejszy teren może powodować szok.
                  • cortyzol Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 24.07.09, 08:33
                    waliakon2 napisała:

> Jak dobrze, że mnie tu nie ma i nie muszę takich bucowatych czy czy s.6
                    > czytać codziennie, ale dajecie popis swojego chamstwa. Ot, kulturnyj narod.

Szanowna forumowiczko,napiszę Pani tak. Jednak pszczółkę do czyjegoś miodu
                    ciągnie mimo ,że we własnym ulu pełno,prawda?
                    • super222 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 24.07.09, 08:51
                      Szanowny Forumowiczu
                      gdzie ty widzisz tam pełno?
                      trzy cięgiem plota to i owo.
                      Odpisuję, bo cieszy mnie każdy post,
                      mówiący mi, że nie jesteście *zalani*
                      i *zaburzowani*.
                      Miłego dnia...oby!
                      • iryska2604 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 24.07.09, 17:16
                        Fakt-takiego chamstwa dawno nie było.Ty bucowa-jesli jesteś tak dotknieta
                        moim ponoć zachowaniem wg ciebie to podaj choć jeden przykład.Moze ci chodzi że
                        podałam do wiadomości twój chamski e-mail?A moze cie dotknęło to że prawie kazda
                        ze starych forumowiczek moze sobie ciebie skojarzyc?Popisuj sie do woli mnie
                        to nie rusza ,nie ta liga.A wkopałas sie całkiem pyszcząc że mój IP ci sie
                        wyswietla.Musiałabys mieć chociaż mój nr GG LUB JAKIES INNE NAMIARY a ja ani
                        do ciebie nie pisałam ani nie zamierzam a od ubieglego roku duzo sie zmieniło i
                        miałam zmieniany cały system.No i co? Podszkol sie troche zanim cos
                        palniesz.Cała bieda w tym że stylu sie nie zmieni.
                        To co piszę to nie to że ja sie tłumaczę.Piszę po to aby udowodnić co soba
                        reprezentujesz.Kto mądry to zrozumie.Wróci Baska-zobaczymy,ale z takimi jak ty
                        to wywalisz drzwiami to wlezie oknem.
                        • nie-lubie-gazety Irysko 24.07.09, 21:55
                          Zastanawiające , że Ty jako doświadczona forumowiczka czekasz na adminke ,aż
                          zrobi tu porządek,a przecież wystarczy napisać do zawodowych Adminów Gazety i
                          podać wszystkie linki na ten oto adres
                          forum@agora.pl i Oni mają obowiązek przyjrzeć się temu forum i zrobić porządek .
                          Na założycielkę tego forum nie licz , że cokolwiek zrobi , ona ogranicza się do
                          napisania raz na kilka miesięcy na czerwono jednego postu. Az wstyd ,że
                          założyciel nie zna swoich obowiązków . Admini Gazety mało tego że mogą
                          zablokować IP tego jak się wydaje bardzo pewnego siebie trolla-wielonikowca bo
                          przyjrzeć sie nickom takim jak wilczyca 1951, wilczyca 1953, wadera 1951, wadera
                          1953, anoagata. floema, bucowawielka,super222 i wszystko jasne, stylu pisania
                          niestety nie zmienią .
                          Może nawet w takiej sytuacji , kiedy wydaje się że forum jest porzucone przez
                          założyciela dojść do jego zamknięcia. Więc czego Ty się boisz, lubisz w takim
                          chamskim towarzystwie pisać ?. Dziwi mnie też ,że tak daliście się zastraszyć
                          jednej starej złośliwej babie.
                          Tutaj macie linka co można zrobić z takimi jak wadera,im się zdaje ,ze są
                          bezkarni , otóż NIE IP gazeta w każdej chwili może zablokować i wadera wstępu na
                          fora Gazety, tylko trzeba mieć trochę cywilnej odwagi robić porządek z
                          chwastami, nie mogą być bezkarne !!!!
                          forum.gazeta.pl/forum/w,654,97001080,97001820,Re_Czy_mozna_zabanowac_jedno_IP_na_jednym_tylkof.html

• anerim Re: Irysko 25.07.09, 08:18
                            Słuszxnie prawisz!
                          • bucowawielka Re: nie-lubię-tumanów 25.07.09, 09:54
                            Przyganiał garnek kotłowi,tylko któremu. Możesz mi skoczyć ,wiesz frajerska
                            pało gdzie?
                            Tam na tobie już się poznali.Do mnie nikt nie ma pretensji.

forum.gazeta.pl/forum/w,50394,96913952,96920148,Re_To_irytujace_Znowu_ta_dociekliwosc_.html
                            • jagoda491 Na pożegnanie dla Janka: 25.07.09, 10:58
                              Kategoria: czarny humor.
                              Ksiądz podczas mszy chodzi z tacą po kościele, zbiera pieniądze od
                              parafian. Podchodzi do staruszki. Babcia długo grzebie w portfelu.
                              ksiądz: - Te grubsze , babciu , papierowe...
                              Babcia: - aa, te gru bsze mam na fryzjera.
                              -Babciu, ale Maryja nie chodziła do fryzjera.
                              - Taaak? A Jezus nie jeździł maybachem.
                              Mam nadzieję,że nie obraziłam. A zresztą.....

< "Zawiść i gniew skracają życie" - księga Eklezjastesa>
    • anoagata Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 25.07.09, 19:24
      Co ja tu czytam??post nie-lubie-gazety,to przechodzi moje pojęcie.Jestem tu
      kilka miesiecy czyli jeszcze mało obeznana w poruszaniu sie na forum,jednak nie
      mogę sobie na to pozwolić aby ktoś mnie o coś podejrzewał i szargał moje imię.Na
      pocztę wypisują jacyś *ludzie* i nie ludzie w polskim i innym jezyku kto kim
      jest za kogo sie podaje ile ma nicków i co się równa,a mnie to wszystko zwisa
      kalafiorami,chciałam podyskutować ale widocznie za poważnie do tego
      podeszłam.Janek miał racje że czas sie pozegnać tylko on z innego tytułu,jednak
      pożegnania są różne.jak to sie mówi było milo ale sie skończyło,pa pa.
      • super222 Re: Nadszedł czas żeby się pozegnać 25.07.09, 19:38
        Ooooooo! Nie moja anoagatko!
        Jutro masz imieniny, a ty chcesz się
        pietruszką wymigać?
        Zawsze, gdy latem adminka opuszcza
        forum takie cuda się dzieją.
        Najlepiej określiłaś sama: [i]że tobie to zwisa
        kalafiorami
    • wadera1953 nie-lubie-gazety 25.07.09, 21:01
      Słuchaj łachudro co Ty możesz wiedzieć jak nie wiesz kto Cię
      urodził a o zrobieniu to nawet nie warto wspominać. Ha,ha,ha
Inne wątki na temat: