52ania 05.08.09, 20:04 Proszę,jeżeli znasz jakieś zioła pomocne przy zmianach rakowych prostaty to napisz..Nasz przyjaciel ma problemy,a jego żona pytała mnie czy słyszałam coś o kłączach irysa syberyjskiego.Liczę na Ciebie,że coś podpowiesz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agat-a52 Re: Aga-kosa... 05.08.09, 20:44 www.choroby.senior.pl/nowotwor-prostaty Wiem o pestkach dyni, ale może tu też coś sobie wyszukasz. Odpowiedz Link
irena0503 Re: Aga-kosa... 05.08.09, 22:12 Bzdura, żadne ziele nic tu nie pomoże,potrzebny dobry lekarz i odpowiednia kuracja, uwierz mi, przerabiam to już 10 lat. Odpowiedz Link
kleksa Re: Aga-kosa... 05.08.09, 22:17 Lekarz,lekarz i po wtóry lekarz! Zioła wspomagają kurację, a i te potrafi polecić lekarz. Odpowiedz Link
52ania Re: Aga-kosa... 05.08.09, 22:55 Oczywiście,że lekarz najważniejszy.W tej chwili chłopak ma badania czy nie ma przerzutów.Chodzi o zioła wspomagające.Szkoda,że nie ma Agi.Jeżeli ktoś ma w tym względzie jakieś doświadczenie to proszę napisać. Odpowiedz Link
floema Re: Stercz 06.08.09, 08:41 Na przykładzie mojego męża mogę powiedzieć ,że po leczeniu się Selolem z dodatkiem cynku i Witaminy E , objętość prostaty zmniejszyła się z 45cm3 do 30 cm3.Obecne PSA wynosi 1,5 ng/cm3.W nocy nie musi wstawać celem oddania moczu.Teraz śpi 7 godz. Do każdego przypadku trzeba podchodzić indywidualnie. Masz problem skontaktuj się z dr. Suchockim na Uniwersytecie Medycznym w Warszawie. Zakład Chemii na ul Banacha.Ale teraz chyba jest przerwa semestralna. Możesz też skontaktować się z dr.N. Szalusiem www.doz.pl/ Selol wg. mnie i nie tylko ,nie działa jeżeli była chemia. Bardzo trudno też następuje oczyszczenie organizmu po sterydach.Jest trochę na ten temat na forum . Poszukaj w wyszukiwarce forum Nowotwory ... i Googlach Odpowiedz Link
52ania Re:Floema,kleksa.... 06.08.09, 11:27 Dziękuję bardzo.Poszperam wszędzie i przekażę wszystko koleżance.Mąż koleżanki na razie ma badania. Odpowiedz Link
aga-kosa Re:Floema,kleksa.... 06.08.09, 22:03 WRÓCIŁAM .Dziewczyny mają rację .Najpierw lekarz . Dobrze działają pestki z dyni ,najlepsze świeże , środki z pestek śliwek węgierek,a EN-KI proponuje żeby ususzyć glistnik -jaskółcze ziele ,wsypać do szklanki 1 łyżeczkę ziół i zalać 1 szkl wrzątku na 10 min.Z tego bierzemy 1 łyżkę stołową i wlewamy do 1 szkl wody .Dodajemy do tego ogromne ilości cytryny lub soku z czarnej porzeczki. /Chodzi o to żeby wit C była jak najbardziej naturalna/ 3x dziennie przez 3 miesiące . Na szczęście nie musiałam stosować EN-KI twierdzi ,że Klimuszko też wierzył w ozdrowieńcze właściwości zioła .aga Odpowiedz Link