wacka1 06.08.09, 12:46 wyjeżdżam jutro na 10 dni.Obawiam się,ze o zmierzchu uciekać będę przed waderą.Waderko będziesz polować na mnie,czy potraktujesz po przyjacielsku ,tak jak kiedyś potraktowały mnie dziki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda491 Re: Kocham góry 06.08.09, 15:37 A ja zdecydowanie optuję za morzem. Ale samego wyjazdu Ci zazdroszczę. Żałuję,że już byłam. gdybym była cierpliwsza, wyjechałabym teraz ale nie mogłam wytrzymać. I niektórzy wyjeżdżają, a ja jestem ze wspomnieniami, niestety. Wspaniałych wrażeń życzę. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Kocham góry 06.08.09, 20:30 Lubię góry w zimie, jeździmy na nartach, jesienią jeździmy w góry stołowe, bo z Wrocławia jest blisko, a te góry są bardzo malownicze. Jednak lato, tylko nad morzem. Życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link
wacka1 Re: Kocham góry 06.08.09, 20:34 Ja potrzebuję dużo jodu.Nad morzem jest go więcej jesienia.Dziękuje za zyczenia. Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Kocham góry 06.08.09, 20:38 Tak myślałam,przecież Wacunia nie pojedzie gdzieś na niziny. Musi być wysooooooko !!!He,he,he Odpowiedz Link
anerim Re: Kocham góry 06.08.09, 21:12 Też kocham góry, ale że mieszkam nad morzem też dobrze. Dzisiaj np. od 14.30 do 18.30 byłam z lubym na plaży(25min samochodem), pogoda piękna, lekki wietrzyk, woda zimna niestety, ale wielu i tak zażywało kąpieli. Taka kąpiel przydałaby się waderze, za gorąca jest, trochę by się ostudziła Odpowiedz Link
zajbel Re: Kocham góry 06.08.09, 21:27 A ja pól dnia kleiłam kłosy a pół dnia żelazkiem prasowałam słomę. Ani w góry ani nad morze w najbliższym czasie sie nie wybieram ale wam życzę miłego odpoczynku, należy wam się . Odpowiedz Link
aga-kosa Re: Kocham góry 06.08.09, 21:52 ej ,Dziewczyny ,wróciliśmy z Hańczy .Kocham kajaki i tego co za mną siedział.aga Odpowiedz Link