yadrall 17.05.10, 21:22 Czy wiecie jak sie nazywa i gdzie mozna kupic kasze jaglana blyskawiczna dla niemowlat? Moj chetnie je kasze kukurydziana i chcialabym sprobowac jakas inna. Poradzcie prosze!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiwi1 Re: Kaszka jaglana dla niemowlat 17.05.10, 21:32 www.ulula.co.uk/shop/baby-food-item.php?ProductID=506&CatID=145 Ja kupilam z tej strony. Polecana juz byla na tym forum. Kupilam ja zeby mezowi ulatwic szybkie zrobienie kaszki. Ja zawsze gotuje normalna kasze jaglana i miksuje z owocami. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
liley11 Re: Kaszka jaglana dla niemowlat 17.05.10, 21:41 z nieba mi spadlas z tym pytaniem! Wlansie robie zapasy sobie na poporodzie - bo bede jesc jak kon i dzieki tej www znalazlam organic kaszke manna:))) Nie musze kupowac polskiej! Odpowiedz Link
yadrall wiwi1 17.05.10, 21:55 Dziekuje bardzo!!! A jak wyglada oplata za przeslylke w ty sklepie? Jakos nie moge sie doszukac tej informacji. Odpowiedz Link
kaska099 Re: Kaszka jaglana dla niemowlat 17.05.10, 21:55 zaciekawilo mnie kaszka jaglana z owocami? tzn. z jakimi? np. banan i kasza ugniecione? dobrze mysle? ja z kasza jaglana robie po prostu krupnik.mam polska Odpowiedz Link
duende1 Re: Kaszka jaglana dla niemowlat 17.05.10, 21:56 ja tez kupowalam przez te strone, a teraz wiem, ze ocado (waitrose online) tez maja kaszki holle. Odpowiedz Link
yadrall Re: Kaszka jaglana dla niemowlat 17.05.10, 22:04 A Waitrose takie stacjonarne ma te kaszki? Wiecie moze? Odpowiedz Link
basiak36 Re: Kaszka jaglana dla niemowlat 17.05.10, 23:34 wiwi1 napisała: www.ulula.co.uk/shop/baby-food-item.php?ProductID=506&CatID=145 > Ja kupilam z tej strony. Bardzo duzo jedzonek tam kupilam i nadal kupuje:) Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Kaszka jaglana dla niemowlat 18.05.10, 08:33 basiak36 to wlasnie Twoja wypowiedz gdzies na forum zainspirowala mnie do zrobienia zakupow z tej strony:) Maja fajny wybor ciekawych jedzonek. Jesli chodzi o oplate to nie pamietam standartowa chyba cos kolo £4 czy £5. A ja kasze jaglana robie tak: zagotowuje niecale 2 szklanki wody, tak z poltorej moze i do gotujacej wody wsypuje dwie lyzki kaszy jaglanej i gotuje ok 20 min do pol godziny. Jak sie ugotuje to zcieram na pryklad dwa jablka i pol gruszki, albo jablka i wrzucam kilka jagod, albo rodzynki, morele suszona (naturalnie na sloncu) i wszystko razem miksuje blenderem. Moj synek ma roczek i nie musze mu tego miksowac, ale tak mu lepiej smakuje, wiec na sniadanko dostaje taka wlasnie kaszke. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
liley11 Re: Kaszka jaglana dla niemowlat 18.05.10, 22:51 wlasnie zrobilam pierwsze zakupy w ulula:) za zakupy powyzej £50 przesylka jest "free" super stronka! Odpowiedz Link