Dodaj do ulubionych

Nokia 5230 Chrome

12.10.10, 12:53
Czesc dziewczyny poradzcie prosze, czy ktoras z was ma w tej chwili ten telefon? W virgin jest teraz promocja, potrzebny mi tel z navigacja bo duzo z niej korzystam, od 4 lat uzywam nokii navigartor czas na jakis nowszy model :) Bede wdzieczna za wszelkie sugestie. To bedzie tez moj pierwszy tel dotykowy wiec nowinka dla mnie w 100%
Obserwuj wątek
    • mrs.t Re: Nokia 5230 Chrome 12.10.10, 20:34
      chrome to nei wiem ale ja mam nokie 5230 od jakiegos meisiaca czy dwoch

poniewaz przesiadlam sie z juz niestety starego, i troche przestarzalego 6210 cazy jakos tak, ktory byl telefonem idealnym,to wcale tej nokii mialam nie zatrzymywac tylko sprzedac i kupic dsobie cos co che.
      suma sumarum ,po sugestii meza otworzylam na probe i zostawilam - nie , nie dlatego ze to jakis super telefon, z lenistwa raczej.
      beznadziejne jest to ze aparat ma nawet gorszy od jmojego poprzedniego tel, i to bez lampy blyskowej.
      pamieci ma troche wiecej wiec do prostego internetu sie nada.

dotykowy ekran?
      czasem fajny, i sie sprawdza, czasem sie nie sprawdza i tesknei za zwykla klawiatura, przy ktorej smsa mozna bylo napisac nie patrzac na klawiature.

nawigacja jest super- ma nawet polske
      szkoda ze ekran wylacza sie po okreslonym czasie - ale moze jeszcze tego nei rozgryzlam, i moze przy nawigacji ekran sie da pozostawic wlaczony

ogolnie?
      jako fanka telefonow wczesniej, tego nei darze cieplymi uczuciami. jest bo jest. zly nie jest, ale bez fajerwerkow.
      • m0nalisa Re: Nokia 5230 Chrome 13.10.10, 00:31
        prawde mowiac potrzebuje go wylacznie do nawigacji :) i dzwonienia. Kiedys jeszcze zalezalo mi na aparacie ale kupilam sobie cyfrowke wiec juz nie trzeba. Ja po usmazeniu (doslownie) poprzedniej nokii (6220? slide maly zgrany )uzywam prawdziowego starocia kupionego na ebay - no i mamy jeszcze nokie navigator - tomezowska- ale juz te mapy przestarzale. W najgorszym wypadku maz go dostanie chyba jakbysmy sie z telefonem nie polubili heh - dzieki serdecznie za uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka