dorcian 14.11.10, 08:10 wozek dzieciecy i fotelik samochodowy 0-13kg? Chodzi mi o jakas strone internetowa, nie mam konta na ebayu. Dalam ogloszenie tutaj ale nikt nie jest zainteresowany a zalezy mi na czasie bo brakuje mi miejsca do skladowania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebe52 Re: Gdzie sprzedac 14.11.10, 08:33 gumtre dobra angielska stronka z ogłoszeniami Odpowiedz Link
redona Re: Gdzie sprzedac 14.11.10, 09:57 Jedna z lepszych stron jest gumtree, morzesz sprobowac preloved.com, morzesz sprobowac netmum na notice board . Z polskich stron to mozesz na mojej wyspie sporobowac, londynek.net, goniec. wrto pomyslec o zalozeniu konta na ebay. pozdrawiam aga Odpowiedz Link
pyza_uk Re: Gdzie sprzedac 14.11.10, 09:52 lokalne gazety, oprocz gumtree mozesz jeszcze na innych serwisach internetowych sprobowac, np www.preloved.co.uk/ albo jak masz konto na www.netmums.com/ to tam tez jest miejsce na darmowe ogloszenia. Odpowiedz Link
paola_k2 Re: Gdzie sprzedac 15.11.10, 18:41 W wiekszosci supermarketow sa takie tablice ogloszen. Mysle, ze warto w takim lokalnym sklepie ogloszenie zostawic. Odpowiedz Link