mama_vinca 15.04.11, 11:30 Czy ktoras z Was uzywala takiej dostawki??? www.bugaboo.pl/produkt/opis/176 Zastanawiam sie jak sie sprawdza w praktyce, czy warto ja kupic czy lepiej jednak podwojny wozek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benignusia Re: Dostawka do bugaboo 15.04.11, 11:46 miałam ale sprzedałam...deptałam po kółku :/ do tego moja córka niechciała stać,chciała siedzieć,podwójny wózek się lepiej sprawdził ale zależy jaką masz róznicę wieku?? Odpowiedz Link
mama_vinca Re: Dostawka do bugaboo 15.04.11, 12:06 We wrzeniu urodze drugie dziecko. Starszy bedzie mial 3.5. I wlasnie obawiam sie tego deptania po kolku i tego ze nie bedzie chcial stac, tym bardziej ze bedzie juz zimno. Odpowiedz Link
mrs.george Re: Dostawka do bugaboo 15.04.11, 12:17 ja tez przymierzam sie do zakupu i znalazlam cos takiego cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330552420557&ssPageName=STRK:MEWAX:IT Odpowiedz Link
mrs.t Re: Dostawka do bugaboo 15.04.11, 14:46 buggy pod to taka sama w sumie neiwygoda (szerokosc wozka) jak podwojny wozek, czy trzyipol latkowi potrzebne jest siedzisko? zalezy ile chodzi, jak czesto i na jakie odleglosci uzywasz wozka ten bugyboo ma rzeczywiscie neiwdzieczny ksztalt - zeczywiscie chodzic jak kaczka tzeba by! czy zadna z takich tradycyjnych 'buggy board' o wygodniejszym ksztalcie (dla mamy, dla dziecka nie widze roznicy) nie pasuje do wozka? http://www.google.co.uk/search?q=buggy+board&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a#q=buggy+board&hl=en&client=firefox-a&hs=4v3&rls=org.mozilla:en-GB:official&prmd=ivns&source=univ&tbm=shop&tbo=u&sa=X&ei=0z2oTeGnKNSz8QOWmY2nBg&ved=0CFwQrQQ&biw=1524&bih=869&fp=5db7123de0ebf018 Odpowiedz Link
fifka01 Re: Dostawka do bugaboo 15.04.11, 15:54 trudno mi bronić tej dostawki, jako żem mama jednej "sztuki" w wieku 12 miesięcy i nie mialam nigdy do czynienia z ową dostawką, ale na chłopski rozum tak myślę, że trzylatkowi mozna chyba wytłumaczyć, ze teraz musi zejść i złożymy dostawke, bo wsiadamy do autobusu itd. /trzylatek chyba juz w wózku nie spi... :) A składanie jest podobno szybkie i proste... :) Ale to wszyskto PODOBNO. :) Autorka sama sobie sprawdzi czy ją to interesuje:) Odpowiedz Link
mama_vinca Re: Dostawka do bugaboo 15.04.11, 15:04 Dzieki za ten buggy pod. Nie mialam pojecia o tym. Mysle ze to bedzie najlepsze rozwiazanie na dlugie spacery sciezka rowerowa z dwojka. Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Dostawka do bugaboo 15.04.11, 16:03 Gdy moj syn sie urodzil, corka miala dokladnie 3 lata. Balam sie, ze bedzie jeczec, ze chce usiasc zamiast stac na buggy board. ale bylo ok. Jednak w sumie najlepszym rozwiazaniem byl zakup micro i prawie z bb zrezygnowala, bo wolala sama smigac na hulajnodze, nawet na dlugie dystanse. Zalezy jakie jest to starsze dziecko, czy lubi siedziec czy chodzic. Odpowiedz Link
mama_vinca Re: Dostawka do bugaboo 15.04.11, 16:11 Dziecko lubi chodzic, ale ja nie lubie jak on chodzi:) Zalezy mi na spacerach ale takich kiedy caly czas moge plynnie prowadzic wozek, nie chce zeby starszy schodzil i ogladal wszystkie kamienie i patyki dookola.Jesli bede wychodzic na spacery rowniez z mezem to starszy niech sobie biega ile chce, ale jak bede chciala wyjsc sama z dwojka w mrozny dzien to nie usmiecha mi sie bieganie za starszakiem czy poganianie go.Lubie dlugie spacery szybkim krokiem.Mam takie trasy gdzie moge sobie pozwolic na boczna dostawke bo szerokosc wozka nie bedzie mi przeszkadzala. Odpowiedz Link
mrs.t litaf seat to go 16.04.11, 11:44 mama, a jeszcze zobacz to mi dzisiaj w katalogu tesco wpadlo w oko http://www.google.co.uk/search?q=litaf+seat+to+go&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a#q=litaf+seat+to+go&hl=en&client=firefox-a&hs=dZN&rls=org.mozilla:en-GB:official&prmd=ivns&source=univ&tbm=shop&tbo=u&sa=X&ei=rmSpTd_AII2p8AOvl_y4Ag&ved=0CCsQrQQ&biw=1524&bih=869&fp=5db7123de0ebf018 www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0988366.htm z siedziskiem, ale lepszy ksztalt moze? Odpowiedz Link
dorinn2 Re: litaf seat to go 16.04.11, 13:10 hej, my mamy: cgi.ebay.co.uk/LASCAL-MAXI-BUGGY-BOARD-BUGGYBOARD-BRAND-NEW-BOXED-/290531876122?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item43a50c9d1a#ht_4680wt_905 i dla mnie byl to strzal w dziesiatke. Moj prawie 3- latek lubi na tym stac, moge szybko sie przemieszczac, chodze na baaaardzo dlugie spacery, przy przechodzeniu prze ruchliwa ulice sam juz wie, ze ma tam stac. Jak jest zmeczony to bokiem siedzi i tez jest ok. Bardzo polecam aha i na poczatku (przez kilka pierwszych dni) tez nogi obijaly mi sie o ta przyczepke ale juz nauczylam sie chodzic ;) i teraz nie widze roznicy Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Dostawka do bugaboo 16.04.11, 20:38 Ja bym ci sie radzila przymierzyc do tych podstawek. Dla mnie najwygodniejsza jest Lascal. Pomimo, ze da sie ja przyczepic do prawie kazdego wozka, to nie z kazdym jest wygodna. Jesli raczka jest daleko od wozka (w quinny speedi na przyklad tak jest), to jest jak najbardziej komfortowo i da sie nauczyc chodzic tak, zeby nie kopac w kolka. Jak ja przyczepilam do Maclarena, nie moglam chodzic wyprostowana, co mnie doprowadzalo do szalu. Znajoma ma Latif przyczepiona do maclarena questa i jakos zyje, ale tez pochylona chodzi. Dziecko za to szczesliwe, ze moze sobie usiasc. Do niektorych wozkow sa tez takie fajne nakladki-siedzonka, ktore montujesz nad niemowlakiem. Widzialam kilka razy na ebayu. Mozesz tez Phil&Teds wozek obejrzec, potem zawsze mozna go latwo sprzedac na ebayu bez wielkiej straty badz uzywac dla drugiego malucha jako wozek pojedynczy z gigantycznym koszem ;) Zwyklej podwojnej parasolki raczej bym nie polecala, szczegolnie nie na spacery szybkim krokiem. Odpowiedz Link
mama_vinca Re: Dostawka do bugaboo 17.04.11, 10:52 Do niektorych wozkow sa tez takie fajne nakladki-siedzonka, ktore montujesz nad niemowlakiem. Widzialam kilka razy na ebayu. A wiesz moze pod jaka nazwa tego szukac??? Odpowiedz Link
zurekgirl Re: Dostawka do bugaboo 17.04.11, 11:56 Myslalam o tym: cgi.ebay.co.uk/Baby-Dan-Toddler-Child-Seat-Ride-Pram-Buggy-Board-/250796691483?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item3a64a5d01b A teraz wpadlo mi w oko jeszcze to: cgi.ebay.co.uk/Revelo-Buggypod-side-seat-buggy-/190523855956?pt=UK_Baby_Pushchair_Accessories_parts_ET&hash=item2c5c1b5454 chyba dziewczyny wyzej pisaly o buggypod, a w tej aukcji jest akurat pokazane, ze to do malych rozmiarow sie sklada. Odpowiedz Link