Gość: max77max IP: *.chello.pl 23.11.08, 11:55 Witam czy jest ktoś na forum kto kupił lub planuje kupić na tym osiedlu dom lub mieszkanie będe wdzięczny za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emu Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.eranet.pl 24.11.08, 21:50 witam my kupilismy dom na Plantach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.chello.pl 03.12.08, 19:24 ktos ma jakies uwagi/spostrzezenia odnosnie tej inwestycji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: 83.143.98.* 03.12.08, 22:59 Nie podoba mi się, że graniczy z blokowiskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.domainunused.net 12.12.08, 10:24 a ja luzuje... takie zamieszanie na rynku ze szok kupie niebawem od wydojonych przez kredyty za gotowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max77max Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.chello.pl 08.03.09, 20:37 Emu i co juz się wprowadziliście czy nie ? Daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.03.09, 21:36 Witam my wprowadzamy sie za 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max77max Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.chello.pl 09.03.09, 15:56 Emu a nie wiesz ilu się wprowadza bo ja słyszałem ze mieli nie ktorzy odebrac klucze juz w grudniu ! a tu widze dopiero sie wprowadzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.09, 16:58 Witam,klucze juz odebralismy,ale to stan developerski,więc do wprowadzenia to jeszcze z 3 miesiące.Napewno w jednym juz mieszkaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max77max Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.chello.pl 10.03.09, 18:56 A co powiesz o deweloperze ??? wszystko ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.03.09, 21:16 z developerem nie mamy problemów,odbiór oddbył sie bez zaszczerzen.Jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
jag888 Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie 18.07.09, 11:58 czesc mam prose, poniewaz przymierzamy sie do zakupu ostatniego wolnego domku szeregowego, chcialem zapytac o pare szczegolow - prosba o odanie jakiegos kontaktu, maila, etc... jaki numer domku macie? pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
max77max Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie 25.10.09, 18:28 witam odswieże ten temacik Emu czy mogłabys mi podac swój email to się odezwe co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emu Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.sgt.3s.pl 25.10.09, 22:07 evi26@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Czamu nie na chorzowskim forum ? IP: *.dip.t-dialin.net 25.10.09, 21:12 jak w tytule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowany Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie IP: *.zvid.net 24.11.09, 10:14 witam mam pytanie do ludzi z pierwszego etapu jak negocjacje ile sie dalo wytargowac, czy po rezerwacji developer jest ok czy zmienia front, ile placicie na wspolnote, czy dojezdza ktos do pracy do Bytomia powrot z Bytomia na to osiedle to jakies nieporozumienie ogolnie jak sie mieszka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anita2006 Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie 24.11.09, 10:46 Kto projektował te mieszkania? # pokojowe mają kretyński układ. Mleńkie aneksy (w 80-ciu metrach), łazienki w dziwacznych kształtach, wszystko do przeróbki Odpowiedz Link Zgłoś
anita2006 Re: Osiedle pod Platanami w Chorzowie 24.11.09, 10:48 oczywiście zamiast# ma być 3, a zamiast mleńkie - maleńkie. i nie piszę tego złośliwie, one naprawdę są kiepsko rozplanowane. Odpowiedz Link Zgłoś