golfstrom 20.11.11, 12:59 Krakow i Tatry bit.ly/w2btHE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trifti Re: Sentymentalnie 20.11.11, 13:42 Piekne zdjecia! Alez mi sie zachcialo Krakow odwiedzic! Odpowiedz Link
mazda76 Re: Sentymentalnie 20.11.11, 15:04 Sentymentalnie..... zwlaszcza, ze ja pod Krakowem mieszkalam zanim wyjechalam do UK...ehh, chyba jakis urlop trzeba zaplanowac. Odpowiedz Link
sophie2202 Re: Sentymentalnie 20.11.11, 15:32 Śliczne, tez mam z Krakowem wiele wspomnień , studia, pierwsza praca itd Odpowiedz Link
a74-7 Re: Sentymentalnie 20.11.11, 17:23 a ja wracam pamiecia do tego juz nowoczesnego miasta ...;-) tinyurl.com/6mg225b Odpowiedz Link
wiwi1 Re: Sentymentalnie 20.11.11, 18:04 Moje miasto:) Rynek Krakowski piekny jest zima, dawno nie bylam. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
murasaki33 Re: Sentymentalnie 20.11.11, 22:21 Kocham Krakow miloscia totalna, spedzilam tam 12-13 lat, a targi swiateczne w grudniu-uwielbialam, chetnie bym tam sie w tym czasie wybrala i przy okazji zjadla tort "czarny las" na Rynku-niebo w gebie:) Odpowiedz Link
golfstrom Re: Sentymentalnie 21.11.11, 07:33 Och, Krakow tez jest nowoczesny :p. Mamy tramwaje i galerie handlowe oraz Krakow Business Park ;) Odpowiedz Link
a.rokosz Re: Sentymentalnie 20.11.11, 23:21 mmm, tez sie rozmarzylam ,takie B&B w Krakowie otworzmy- dla matek Polek z rodzinami...:) zamiast wynajmowac lokale od innych , jeszcze na tym zarobimy, kazda z nas ma znajomych w UK, moznaby wynajmowac calorocznie... Odpowiedz Link
novalee1 Re: Sentymentalnie 21.11.11, 02:51 Z tym B@B to bylby niezly pomysl.Tez mysle o wizycie w Krakowie,nie wiem jeszcze kiedy.Nie mam tam rodziny i nigdy mi nie jest po drodze,ale chcialabym coreczce pokazac piekniejsze miejsca w Polsce . Odpowiedz Link
saram0na Re: Sentymentalnie 21.11.11, 10:20 dziewczyny nie smiejcie sie, ja z wybrzeza pochodze w Krakowie bylam tylko jako male dziecko przed 1 dzien wiec nie wiedzialam ze widac z Krakowa Tatry! piekne zdjecia! Niedlugo bede jednak w Krakowie dziewczyna mojego brata jest z Alwernii i szykuje sie wesele :) Odpowiedz Link
golfstrom Re: Sentymentalnie 21.11.11, 12:41 Ja mieszkalam w Krakowie 28 lat ale moge na palcach jednej reki policzyc przypadki, kiedy widzialam Tatry bedac w Krakowie :) Wiem, ze czasem widac, ale to naprawde czasem. Dlatego mi sie te zdjecia tak podobaja - daja zupelnie inna perspektywe. Zawsze mi sie podobaly zdjecia Salt Lake City, ktore byly dla mnie jakies takie surrealistyczne. A tu prosze, i u nas moze byc jak w Salt Lake City ;)) BTW, jeszcze pewnie za wczesnie na gratulacje?... :) Odpowiedz Link
saram0na Re: Sentymentalnie 22.11.11, 01:54 no za wczesnie to nie, miesiac temu urodzila sie im coreczka wiec wesele odlozyli na przyszly rok :) Odpowiedz Link
a.rokosz Re: Sentymentalnie vs B&B 21.11.11, 21:11 Ten pomysl z B&B moze i niezly ,ale jest juz takich miejsc masa i wszedzie drozyzna- dla pary to jeszcze ujdzie mozna w hostelu do 100 pln za dobe przenocowac ale dla rodziny z dwojka dzieci skromny apartament blisko rynku kosztuje : tinyurl.com/7rweve3. I wlasnie te zwariowane ceny mnie odstreczaja od wizyty w Krakowie.A rodziny tam tez niet- ja z tych Matek zachodnio-wschodnio-centralnych. Odpowiedz Link
lucasa Re: Sentymentalnie vs B&B 22.11.11, 12:28 A.Rokosz, w tym linku co podalas cena jest ponizej 800zl (czyli ok £160) za 4 noce. to jest drogo za nocleg w centrum? A Odpowiedz Link
a.rokosz Re: Sentymentalnie vs B&B 23.11.11, 22:08 tak 200 zl za dobe to dla mnie drogo Odpowiedz Link
mama_vinca Re: Sentymentalnie 21.11.11, 13:20 Tez mi teskona za Krakowem, spedzilam tam 5 pieknych studenckich lat:) Odpowiedz Link
yourdoubt Re: Sentymentalnie 21.11.11, 13:38 Ja z krwi pół goralka-pół krakowianka (z czego jestem bardzo dumna). Urodzona i wychowana w Krakowie. Cudowne miasto, które memu mężowi Anglikowi tez się spodobało. Ale za Warszawą też tęsknię....heh. Tam spędziłam ok 8 lat przed wyjazdem do UK. Odpowiedz Link
yourdoubt Re: Sentymentalnie 21.11.11, 13:47 a zdjęcia są cudowne!!! sama nigdy będąc w Krakowie takiego widoku nie doświadczyłam. Odpowiedz Link
edzior1 Re: Sentymentalnie 21.11.11, 21:14 rzeczywiscie jakos tak sie tkliwiej na sercu zrobilo..... studenckie czasy, tam tez poznalam mojego meza-nie meza... ale bylo fajnie! Odpowiedz Link
arya82 Re: Sentymentalnie 22.11.11, 11:56 Piekne :) Widze ze wiele dziewczyn tu zwiazanych z Krakowem. Ja urodzilam sie i mieszkalam w tym magicznym miescie. Z Tatrami tez mnie laczy wiele, jako ze przeprowadalam tam przez dlugie lata studiow projekty badawcze... ale nie mozna sie nie zakochac Nie wiem jak Wy ale szczegolnie uwielbiam zime i swieta w Krakowie, stragany na rynku, grzaniec galicyjski, wystepy goralskie, kolednicy, cudowne szopki w kosciolach... atmosfera jest niepowtarzalna. Juz sie nie moge doczekac grudnia kiedy odwiedze stare katy :) Odpowiedz Link