20.02.12, 11:58
gdzie najtaniej wydrukowac /zlecic drukowanie??
podpowiecie?
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: wizytowki 20.02.12, 12:06
      VistaPrint
      Ja co roku korzystam i zamawiam 3 kalendarze. Jestem zadowolona z jakości. Wiem, że dla użytkowników mają promocje i możesz zamówić drukowanie wizytówek za darmo.
      Płacisz za przesyłkę i Vat chyba. Nie wiem, czy ktoś ma lepsze oferty jeśli chodzi o wizytówki, ale kalendarze moim zdaniem są w bardzo dobrej cenie.
      • dydek_a Re: wizytowki 20.02.12, 13:25
        Napisz do nich (po polsku) - bartko.co.uk - firma kolegi, na pewno pomoże i da ci konkurencyjne ceny. Pomoże zaprojektować grafikę też.
    • onmytoes Re: wizytowki 21.02.12, 00:42
      ja tez wielokrotnie korzystalam z vistaprint i jestem bardzo zadowolona.
      sa wzory, ktore mozna miec za darmo, placisz tylko za koszt przesylki.
      maja mnostwo fajnych gotowych "templates",
      ale mozesz tez zaprojektowac swoja wlasna od podstaw, uzyc swoich zdjec, zrobic blyszczace, matowe... wszystko online, bardzo szybko i prosto.

mi, oprocz ceny oczywiscie ;o) najbardziej podoba sie u nich wlasnie to, ze mozna samemu wszystko zaprojektowac, bo ja wybredna jestem i ma byc tak jak sobie wymysle.
      na otwarcie swojej wystawy robilam u nich wszystko: plakaty, zaproszenia, ulotki, wizytowki. mialam w glowie okreslony projekt i dalo sie go bez problemu zrobic.

fajne jest tez to, ze jak juz na przyklad zrobisz swoja wizytowke, logo itp, to pokazuja Ci rowniesz przyklady innych produktow (notesy, kalendarze, kubki) i mozesz je zamowic w promocyjnej cenie
    • jeff.lebowski Re: wizytowki 18.02.16, 13:28
      Jesli jakosc jest wazniejsza od ceny i chcesz zrobic wrazenie to tylko...
      www.moo.com/uk/

Mozna zamowic FREE sample pack zeby sie przekonac
      www.moo.com/uk/about/paper.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka