Dodaj do ulubionych

Pytanie o Angelcare

05.06.12, 16:14
Jesli ktoras z Was posiada ten model monitor oddechu plus niania (ac401) to mam pytanie czy aby stosowac w wieku pozniejszym opcje tylko niani to czy niania dziala tylko wraz z ta mata do monitora ? Chodzi o to czy jak bede chciala zabrac nianie i uzywac na jakims wyjezdzie to musze brac wszystko razem z ta mata czy niania dziala sama bez maty? Bede wdzieczna za info
Obserwuj wątek
    • bialasek75 Re: Pytanie o Angelcare 05.06.12, 16:54
      Można matę odczepić i ustawić tylko na opcję niania. Można nawet używać tego tylko jako lampkę nocną.
    • paola_k2 Re: Pytanie o Angelcare 05.06.12, 19:33
      Mam dosc stary model Angelcare bo kilkuletni, ale spokojnie mozna uzywac jako niani.
    • agaciha Re: Pytanie o Angelcare 05.06.12, 21:03
      Mozna uzywac jako niani tylko na 100% bo mam ten model i czesto zabieram sama nianie. Co do monitora oddechu to uzywam do dzis a synek za 3 miesiace skonczy 3 latka. Dziala i nie ma falszywych alarmow wiec zostawiam bo On z tych goraczkujacych 41 stopni i jak jest chory to ja spie spokojniej jak spi na macie.
    • kurczakwanda Re: Pytanie o Angelcare 05.06.12, 23:51
      mozna, ja tak wlasnie teraz stosuje
    • arya82 Re: Pytanie o Angelcare 06.06.12, 09:40
      Fajnie, że takie pytanie sie pojawiło, bo nawet nie pomyslalam, żeby zabierac to pozniej na wyjazdy, a napewno się przyda u dziadków w ogromnym domu.

Tez wlasnie zakupilismy, ale model AC1100 z kamerką... Ja mam z kolei problem z tym jak ustawic kamerkę w aniołku, zeby bylo widać dobrze wnetrze łózeczka.Myslelismy, że jak się postawi na komodzie nad łózeczkiem to będzie git a tu rozczarowanie, i nie wiem czy po prostu słabo kombinuje, czy trzeba postawić w środku na materacu? (co chyba nie jest dobrym pomysłem z tymi wszystkimi kabelkami). Mąż coś tam wymyśla, żeby przywiązać do szczebelków ale mnie się to wydaje nie możliwe, żeby trzeba było tak kombinować, moze cos jeest nie tak z tym modelem? Miał ktoś podobny problem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka