Dodaj do ulubionych

sprzedam chuste

18.11.12, 18:05
mam nadzieje, ze Adminka mnie nie pogoni i przymknie oko

chusta tkana Storchenwiege kolor Leo Marine w sam raz na nadchodzace chlodne miesiace. Dlugosc 5.2 m. Ciezko mi sie z nia rozstac, bo wiele z nami przeszla ;) ale pora zeby znalazla nowego wlasciciela. Cena do uzgodnienia.
Tu zdjecia jak wyglada na zywo
tiny.pl/hkphh
Tu troche informacji
tiny.pl/hkphq
Obserwuj wątek
    • kjan76 Re: sprzedam chuste 19.11.12, 22:08
      Abri moglabys podac jakis email do siebie, moja kolezanka bylaby zainteresowana ale nie jest zarejestrowana na forum a chcialaby sie z toba skontaktowac.
    • mrs.t Re: sprzedam chuste 19.11.12, 22:37
      o, ci to ja tez sie podepne -tez sprzedaje storchenwiege- model anna , 4,6
      i dwa nosidla - ANgelPack i ABC acion baby carrier imageshack.us/photo/my-images/513/p1240841.jpg/

za to poszukuje wiekszego nosidla- 18'' szer.
      • kjan76 Re: sprzedam chuste 19.11.12, 23:17
        Mrs.t podaj email niegazetowy albo wyslij na moj gazetowy jak nie chcesz na forum podawac, przekaze dalej :-)
    • golfstrom Re: sprzedam chuste 20.11.12, 09:38
      to ja sie tez podepne ;P

Mam do sprzedania Hoppediza 4.6m, model Panama (dwa odcienie zieleni)
      taki jak ten 9tyle ze na zdjeciu jest dluzszy model) www.nosime.sk/tovar607-panama_54_m

• kjan76 Re: sprzedam chuste 20.11.12, 09:54
        O Agnieszka wyslalam ci wiadomosc kilka dni temu z zapytaniem czy nie masz jeszcze jednej chusty do sprzedania (moja sie nosi swietnie btw) na gazetowego, pewnie znowu cos pokrecilam jak nie dostalas. Zapomnialam moglam przez Facebooka, "baby brain" mi sie robi.
        • golfstrom Re: sprzedam chuste 20.11.12, 09:56
          Nic nie dostalam :(

Ale mam do sprzedania :)
        • abri Re: sprzedam chuste 20.11.12, 12:27
          kjan76, kolezanka moze pisac na abri@gazeta.pl
          dzieki
          • wiwi1 Re: sprzedam chuste 20.11.12, 16:20
            Mrs.t jak szukasz wiekszego nosidla to popatrz na Boba. Ja mam starsza wersje Boba 2G i one wtedy byly robione dla dzieci powyzej 1 roku. Teraz widze, ze firma im sie rozrosla i sprzedaja wiecej rzeczy a nosidla zrobili takie, ze i mniejsze maluchy w nie wchodza, teraz jest wersja 3G, jakkolwiek z tego co pisza na stronie te nosidla sa 2 - 2" wyzsze od innych nosidel. Ja mam takie:
            www.allbabyneeds.co.uk/Shop/boba-classic-earth-baby-carrier/prod_2474.html
            Pozdrawiam:)
    • dask77 Re: sprzedam chuste 21.11.12, 10:35
      czesc, czy masz jeszcze tę chustę, bo nie mogę wywnioskować z wątku
      • abri Re: sprzedam chuste 21.11.12, 12:57
        Dask77, jesli chodzi o mnie to aktualne
      • mrs.t Re: sprzedam chuste 21.11.12, 14:44
        moja tez aktualna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka