Dodaj do ulubionych

'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum

08.12.12, 14:39
turmalinka prosila aby wlaczyc wiec wedlug zyczenia zrobione :-)
Obserwuj wątek
    • izabelski Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 14:41
      https://mabascha.files.wordpress.com/2007/11/hurra.gif
    • glasscraft Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 14:42
      :-)
    • plain-vanilla Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 17:52
      <span style="font-size:15px">Super</span>
      • plain-vanilla Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 17:53
        Chcialam zobaczyc, jak to dziala, ale widac za skomplikowane jak dla mnie.
        • turmalinka Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 18:16
          a co konkretnie chcesz zrobic?
          • turmalinka Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 18:19
            instrukcja do bbcode
            • bialasek75 Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 20:11
              aż zobaczę czy widać mój suwaczek
              • glasscraft Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 20:48
                Widac!!! :-)
              • mrs.t Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 21:47
                Aaaaaa juz mialam pisac ze jak super ale spojrzalam na post bialaska i pomyslalam ze znow kolejne forum na ktorym trzeba bedIe znosic kilometrowe sygnatutki -suwaczki

przypominam ze sygnaturka na forum moze miec max 4linijki wysokosci (tekstu lub jego rownowartosc w przypadku obrazka)
                • mrs.t Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 21:51
                  a , dobrze wziac poprawke ze na malych ekranach nawet obrazki ktore normalnie mieszcza sie w jednej linii i sa zgodne z regulaminem , moga sie nie zmiescic i wyladowawszy jeden pod drugim stwarzac wrazenie nadwymiarowosci :/
                  • turmalinka Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 21:54
                    ja ogolnie nie rozumiem idei posiadania kilometra suwaka, poza ciaza takowego nie posiadam

ps. na jednym forum czytalam laske ktora miala suwaczek od kiedy jest zona, dla dwojki dzieci, ciazowy i ile minelo od poronienia :/
                • krecik Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 10:20
                  Aaa, to pewnie dlatego od paru dni musze ustawiac od nowa Adblocka. Polecam wszystkim, ktorych denerwuja suwaczki, "dowcipne" gify i jotpegi i inne kolorowe zasmiecacze.

Ag
    • derka1 Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 08.12.12, 21:54
      A ja ciemna myslalam, ze tu chodzi o jakis kod dobrego zachowania czy cus :-). I nawet sie zadziwilam, ze BBC go promuje nawet na wyborczej :-)). Ide sie schowac w ciemnym kacie, jestem jednak mega zacofana :-)
      • monstroteratum.furiosum Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 12:02
        Posun sie Derka, razem sie musimy w tym kacie gniesc ;) Wlasnie mialam pytac co to ten bbcode i tez mi sie z zachowaniem kojarzylo :)
        • derka1 Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 16:14
          No dzieki Bogu, ze w towarzystwie bede bo juz myslalam, ze tylko ja jestem tak beznadziejnie nie na czasie. Chodz kobito i z boku siadaj. :-)
          • mamumilu Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 17:26
            to sie baby posuncie, bo ja tez zawsze sie zastanawaialam co to jest za kod a jakos nigdy na tyle mnie to nie zaciekawilo i nie mialam potrzeby, zeby sobie sprawdzic :) - posiedzimy sobie razem ciemne tabaki :)
            • derka1 Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 20:41
              A moze nie ciemne tylko rewolucyjnie "inne"? Taka frakcja uzywajacych interenet inaczej :-))
            • dorcian Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 21:10
              To ja sie w ten rog tez wepchne, chociaz po przeczytaniu watkow o zmarszczkach u 28 latki oraz "starszym pokoleniu" w watku "intelektualnym" powinnam chyba sie wepchnac w worek na smieci I sama sie na ten smietnik wyniesc robiac uprzejmosc mlodziezy. Zrobie sobie suwaczek "Ile mi jeszcze brakuje do przekroczenia progu domu starcow":( Nie bardzo tylko wiem jak sie te suwaczki robi...
              • monstroteratum.furiosum Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 23:11
                Widze, ze szykuje sie niezla impreza w tym kacie ;) Ide czytac watek "intelektualny" tylko okularow poszukam - starosc nie radosc i wzrok juz nie ten sam :)
                • mamumilu Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 10.12.12, 19:03
                  to moze zalozymy grupe wlasna grupe :) mlodych inaczej :) a od kiedy zalicza sie juz do tych na progu domu starcow, bo wlasnie eden bardzo wazny prog przekroczylam kilka dni temu i oczywiscie slyszalam od wszystkich filmowy przeboj sprzed laty ;)
                  • dorcian Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 10.12.12, 20:06
                    To zalezy ktore "dziesci" przekroczylas (przeboj da sie przerobic:)) Jezeli to drugie, no to moja droga czas zalozyc powloczyste szaty kostek siegajace, papierowa torbe na leb (ewentualnie pocwiczyc siadanie na twarzy), sluchac radia Classic FM, przestac czytac cokolwiek ponizej Kanta i zaczac odkladac na Zimmer frame. Jezeli to twoje pierwsze dziesci to tfu, z gowniarzami nie rozmawiam!
                    • mamumilu Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 11.12.12, 00:32
                      co Ty - tamto dziesci, to mi gdzies umknelo - czy ja w ogole mialam takie urodziny - kolejny dowod na sedziwy wiek - maksymalna skleroza - nie pamietac jak sie swietowalo :) - o chociaz sorry - pamietam - bylam w 8 mcu ciazy, wiec nici byly z imprezy plus cukrzyca ciezarnych to i o torcie mozna bylo pomarzyc :) - to chyba jednak te powloczyste szaty zaczne kompletowac i o lorealu zapomne :D - jaka bedzie oszczednosc kieszeni i wlosow ;)
                      a co to jest zimmer frame?
                      • dorcian Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 11.12.12, 21:52
                        https://www.google.co.uk/imgres?q=zimmer+frame&um=1&hl=en&sa=N&tbo=d&biw=960&bih=450&tbm=isch&tbnid=oTE-prhHndu7CM:&imgrefurl=http://www.elliottsfancydress.co.uk/accessories/novelty-items/inflatable-zimmer-frame-granny-walker-fancy-dress-accessory&docid=S0CDwphfqf_4IM&imgurl=http://www.elliottsfancydress.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/n/inflatable-zimmer-frame-800.jpg&w=579&h=800&ei=hZzHUOjELuOr0AWF7IGgDA&zoom=1&iact=hc&vpx=159&vpy=33&dur=36&hovh=264&hovw=191&tx=121&ty=120&sig=109652208183427173915&page=3&tbnh=166&tbnw=128&start=40&ndsp=18&ved=1t:429,r:41,s:0,i:280

:))))
                        • dorcian Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 11.12.12, 21:54
                          No i prosze, starosc mi faldy na mozgu wygladzila jak sie patrzy (a moze mi te faldy droga osmozy przelazly na twarz:/)
                          No to obrazka nie bedzie. Zimmer frame to polski "balkonik" czyli taka metalowa konstrukcja pomagajaca starszym osobom przy poruszaniu sie.
                          • turmalinka Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 11.12.12, 21:57
                            jak wybierzesz zdjecie ktore chcesz wstawic kliknij na nie prawym przyciskiem i powinna ci wyskoczyc lista, z tej listy wybierasz 'kopiuj link do grafiki' i ten skopiowany link wstawiasz pomiedzy [img]
                        • turmalinka Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 11.12.12, 21:55
                          dorcian pozwol ze poprawie ;)

https://www.elliottsfancydress.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/700x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/i/n/inflatable-zimmer-frame-800.jpg
                          • dorcian Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 11.12.12, 22:02
                            No kurza twarz, nie dosc, ze wiesz jak poprawic to jeszcze wiesz, co zrobilam zle:)
                            • derka1 Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 11.12.12, 22:48
                              dorcian napisała:

> No kurza twarz, nie dosc, ze wiesz jak poprawic to jeszcze wiesz, co zrobilam z
                              > le:)

Mloda jest to i bystra :-). My w Jej wieku tez takie bylysmy :-).
                              • dorcian Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 11.12.12, 23:37
                                www.google.co.uk/imgres?hl=en&tbo=d&biw=960&bih=450&tbm=isch&tbnid=EICTSJHsP84s6M:&imgrefurl=http://www.clipartof.com/gallery/clipart/people.html&docid=WyZQo5O_ma0AlM&imgurl=http://images.clipartof.com/small/76256-Royalty-Free-RF-Clipart-Illustration-Of-A-Bratty-Spoiled-Girl-Sticking-Her-Tongue-Out-And-Teasing.jpg&w=274&h=450&ei=ZLXHUK3iDILM0AWZiYCACQ&zoom=1&iact=hc&vpx=525&vpy=2&dur=2205&hovh=288&hovw=175&tx=95&ty=102&sig=109652208183427173915&page=1&tbnh=135&tbnw=82&start=0&ndsp=12&ved=1t:429,r:3,s:0,i:90
                                Kiedys sie naucze, jeszcze zobaczycie!;)))
                                • turmalinka Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 12.12.12, 08:55
                                  Dorcia i teraz klikasz na obrazek prawym klawiszem i masz opcje 'kopiuj adres url grafiki'
                                  pozniej ten adres wstawiasz miedzy img :)
                                  https://images.clipartof.com/small/76256-Royalty-Free-RF-Clipart-Illustration-Of-A-Bratty-Spoiled-Girl-Sticking-Her-Tongue-Out-And-Teasing.jpg
    • jaleo Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 20:49
      Dobra, to ide robic suwaczek, ile zostalo do konca swiata.
      • izabelski Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 21:05
        lajk:)
      • turmalinka Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 09.12.12, 21:48
        a ja gdzies czytalam ze ten koniec swiata odwolali bo sie pomylili w obliczeniach czy cus

a poza tym to jeden koniec juz byl w pazdzierniku zeszlego roku jakos, przezyc mieli tylko godni, jako ze nadal na tym ziemskim padole jestesmy powinnysmy chyba sie ucieszyc i innymi koncami zadkow sobie nie zawracac :)
        • piksi.dixi Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 10.12.12, 03:04
          > a poza tym to jeden koniec juz byl w pazdzierniku zeszlego roku jakos, przezyc
          > mieli tylko godni

Albo okazalo sie ze wszyscy jestesmy godni ;-)
          • liley11 Re: 'bbcode' zostalo wlaczone na naszym forum 10.12.12, 15:09
            Dolaczam do kacika obeznanych z Internetem inaczej.
            Koniec Swiata przeciez juz za niecale dwa tygodnie!;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka