Dodaj do ulubionych

ebay bidding

15.12.12, 21:47
jak bidowac zeby wygrac?
Obserwuj wątek
    • zurekgirl Re: ebay bidding 15.12.12, 22:47
      Ustaw smiesznie wysoka cene, taka, zeby sie innym odechcialo ;)
      Z rozwiazan mniej kosztownych, mozesz sprobowac goofbay, tam ustawiasz sobie ebay sniper i wpisujesz cene, ktora chcesz zaplacic, zeby sie sama zabidowala na dwie sekundy przed koncem aukcji. Niestety jest wciaz ryzyko, ze ktos bedzie mial ustawiona jeszcze wyzsza cene.
      • eni7.08 Re: ebay bidding 15.12.12, 22:59
        no nie wiem, jak ci napisze to jakbysmy kiedys spotkali sie w jakies aukcji to mnie przelicytujesz :-))))
        ja zawsze licytuje kilka sekund przed koncem aukcji, nigdy w trakcie bo to tylko bezsensowne podbijanie ceny, no i zawsze dajesz zamiast na przyklad 15f, funty z koncowkami 15.67 lub 16.54 Musze przyznac ze z reguly wygrywam to co chce kupic (oczywiscie za rozsadna cene) i pare razy zdazylo mi sie ze wlasnie wygralam cos wlasnie dlatego ze ktos dal np 15.50 a ja dalam 15.61 :-)
        • gosia7813 Re: ebay bidding 15.12.12, 23:10
          Obserwuje aukcje, a potem z jezykiem na wierzchu na kilka sekund przed koncem licytuje:)
    • agaciha Re: ebay bidding 15.12.12, 23:12
      Ostatnie 4 sekundy przed koncem daje maksymalna kwote jaka chce zaplacic. Nigdy nie licytuje wczesniej bo to bez sensu.
      • nannyjo32 Re: ebay bidding 15.12.12, 23:35
        nie zaardzo mi to bidowanie idzie zaczynam zawsze 5 minut przed koncem i np. jak jest notka zeby z max bid to daje np.3 F ale zawsze ktos mnie odbija 2 sec przed koncem. I nie wiem czy oni widza ze ja zabidowalam czy nie? na ta maksymalna kwote
    • abri Re: ebay bidding 16.12.12, 09:44
      korzystam z tej strony
      www.snajper.net/mysniper.php
      ze 150 aukcji, 105 mam wygranych
      nie licytuj 5 min przed koncem, tylko wlasnie pare sekund przed
      • nannyjo32 Re: ebay bidding 16.12.12, 10:38
        a to co reklama polskiej strony:)
        • abri Re: ebay bidding 16.12.12, 11:06
          podalam Ci na tacy, zebys juz nie bidowala wczesniej niz pare sekund
          • nannyjo32 Re: ebay bidding 16.12.12, 11:42
            nie interesuja mnie polskie stronki
            • mamonia78 Re: ebay bidding 16.12.12, 12:18
              > nie interesuja mnie polskie stronki
              a to troche niegrzecznie...
              Sa tez angielskie, amerykanskie, niemieckie i chinskie. Poguglaj sobie, bo juz ci nikt na tacy nie poda...
              Oczyiscie jesli chcesz wygrywac aukcje
              • bialasek75 Re: ebay bidding 16.12.12, 14:04
                A ja korzystam ze snip(kropka)pl. Też ustawiam strzał na kilka sekund przed zakończeniem aukcji i z kwotą z nierówną końcówką. A co do aukcji to szukam takich, które kończą się w weekend albo w środku dnia wtedy najmniej osób licytuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka