zurekgirl Re: ebay bidding 15.12.12, 22:47 Ustaw smiesznie wysoka cene, taka, zeby sie innym odechcialo ;) Z rozwiazan mniej kosztownych, mozesz sprobowac goofbay, tam ustawiasz sobie ebay sniper i wpisujesz cene, ktora chcesz zaplacic, zeby sie sama zabidowala na dwie sekundy przed koncem aukcji. Niestety jest wciaz ryzyko, ze ktos bedzie mial ustawiona jeszcze wyzsza cene. Odpowiedz Link
eni7.08 Re: ebay bidding 15.12.12, 22:59 no nie wiem, jak ci napisze to jakbysmy kiedys spotkali sie w jakies aukcji to mnie przelicytujesz :-)))) ja zawsze licytuje kilka sekund przed koncem aukcji, nigdy w trakcie bo to tylko bezsensowne podbijanie ceny, no i zawsze dajesz zamiast na przyklad 15f, funty z koncowkami 15.67 lub 16.54 Musze przyznac ze z reguly wygrywam to co chce kupic (oczywiscie za rozsadna cene) i pare razy zdazylo mi sie ze wlasnie wygralam cos wlasnie dlatego ze ktos dal np 15.50 a ja dalam 15.61 :-) Odpowiedz Link
gosia7813 Re: ebay bidding 15.12.12, 23:10 Obserwuje aukcje, a potem z jezykiem na wierzchu na kilka sekund przed koncem licytuje:) Odpowiedz Link
agaciha Re: ebay bidding 15.12.12, 23:12 Ostatnie 4 sekundy przed koncem daje maksymalna kwote jaka chce zaplacic. Nigdy nie licytuje wczesniej bo to bez sensu. Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: ebay bidding 15.12.12, 23:35 nie zaardzo mi to bidowanie idzie zaczynam zawsze 5 minut przed koncem i np. jak jest notka zeby z max bid to daje np.3 F ale zawsze ktos mnie odbija 2 sec przed koncem. I nie wiem czy oni widza ze ja zabidowalam czy nie? na ta maksymalna kwote Odpowiedz Link
abri Re: ebay bidding 16.12.12, 09:44 korzystam z tej strony www.snajper.net/mysniper.php ze 150 aukcji, 105 mam wygranych nie licytuj 5 min przed koncem, tylko wlasnie pare sekund przed Odpowiedz Link
abri Re: ebay bidding 16.12.12, 11:06 podalam Ci na tacy, zebys juz nie bidowala wczesniej niz pare sekund Odpowiedz Link
mamonia78 Re: ebay bidding 16.12.12, 12:18 > nie interesuja mnie polskie stronki a to troche niegrzecznie... Sa tez angielskie, amerykanskie, niemieckie i chinskie. Poguglaj sobie, bo juz ci nikt na tacy nie poda... Oczyiscie jesli chcesz wygrywac aukcje Odpowiedz Link
bialasek75 Re: ebay bidding 16.12.12, 14:04 A ja korzystam ze snip(kropka)pl. Też ustawiam strzał na kilka sekund przed zakończeniem aukcji i z kwotą z nierówną końcówką. A co do aukcji to szukam takich, które kończą się w weekend albo w środku dnia wtedy najmniej osób licytuje. Odpowiedz Link