18.12.12, 13:06
Witam wszystkie mamy!
Mam pytanie/prosbe do mam wracajaacych do PL na swieta, mianowicie, czy ktoras z Was mialaby czas i ochote aby wynalezc mi, chocby uzywanego leappada wraz z ksiazeczkami i kartridzami.Chodzi mi o taka wersje: www.ebay.com/itm/my-first-leap-pad-and-book-/150966268785?_trksid=p5197.m1992&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D14%26meid%3D4241948313710204130%26pid%3D100015%26prg%3D1006%26rk%3D1%26sd%3D150966268785%26.
w Pl ajk same pewnie mialyscie okazje porownac, te zabawki sa dosc drogie a na nowosci mi nie zalezy.
Sposob rozliczenia bylby ocvzywiscie do uzgodnienia. jestem z okolic katowic.
Dzieki i pozdrawiam,
Iza
Obserwuj wątek
    • miwah Re: Leappad 18.12.12, 17:25
      mialam ((tzn dzieci mialy) kilka w sumie ( 2 rozne dla mlodszych ( w tym jeden taki jak w linku) i jakies dla starszych) , mnostwo ksiazeczek i kartridze.
      Jesli jeszcze gdzies sie uchowaly a jestes zainteresowana to ew po kosztach przesylki czy przez kogos moge przekazac ( niestety, nie znam nikogo jadacego na swieta)
      * Jesli* bo pamietam ze ostatnio mialam je na wylocie do oddania w dobre rece ale nie pamietam:-] czy w koncu poszly czy gdzies w schowku upchniete.
      Osobiscie, jesli mam byc szczera, to nie polecam specjalnie.
      Dzieci, owszem, korzystaly czasem, ale bez entuzjazmu.
      To taki gadzet ktory dosc szybko sie nudzi bo ma ograniczone mozliwosci.
      Trzeba ciagle dorzucac nowe ksiazeczki. Baterie szybko zuzywa. Ciagle jakies bledy wyskakuja.
      Juz lepiej zainwestowac w tablet dzieciecy, no ale to tylko moje odczucie.
      • izarepa1 Re: Leappad 18.12.12, 19:58
        Czesc!
        A moglabys sie rozejrzec, czy masz ten zestaw u siebie?
        synek namietnie slucha ksaizeczki jaka mu czytam ( mam wersje francuska) i pomyslam ze fajnie byloby puscic mu jakiegos nativea.
        Gdybys miala, to oczywiscie po uzgodnieniu kosztow przesylki i jakiejs ewentualnej doplaty, chetnie bym go nabyla.
        Daj znac.
        wielkie dzieki,
        Iza
    • izarepa1 Re: Leappad 02.01.13, 15:12
      Do Miwah!
      Czy nadal bylabys chetna przeslac mi Leappada do Pl?
      Jesli tak, to prosze o informacje.
      Jak moglabym sie opdwdzieczyc?
      Iza
      • miwah Re: Leappad 04.01.13, 15:02
        niestety, nie odkopalam niczego :(
        Podejrzewam ze maz zgarnal razem z reszta rzeczy do oddania i poszly hurtowo.
        Jes;o masz kogos znajomego mieszkajacego tutaj i jezdzacego do PL, popros, moze zagladaja na car boot sales. Tam sporo tego za grosze doslownie. Przesylka sie raczej nie oplaca bo dosc ciezkie one i jej koszt znacznie przekroczy wartosc
        • izarepa1 Re: Leappad 06.01.13, 09:55
          Czesc Miwah!
          Dzieki za info i za namiary. Niestety nikogo jezdzacego do UK ( o dziwo!) nie znam, ale moze cos sie pokombinuje.
          Pozdrawiam,
          Iza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka