jlory 22.02.13, 00:07 dziewczyny doradzcie slyszalam o tabletkach bust up ,ktore powiekszaja piersi ,ale w uk ich nie dostane czy sa jakies skuteczne odpowiedniki tych tabletek dostepne w aptekach tutaj dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robak.rawback Re: tabletki 22.02.13, 02:42 kobito nie szalej z tabletkami. jakby rzeczywiscie skutkowaly to byloby halo na caly uklad sloneczny - nic mi sie o uszy nie obilo ze jakies super powiekszajace tabletki ktos wymyslil - a ogladam tego typu szmatlawce regularnie - na pewno by cos na ten temat napisali. juz chyba lepiej po prostu sylikony sobie wsadzic. Odpowiedz Link
carmelaxxx Re: tabletki 22.02.13, 10:45 podejrzewam ze tabletki nie spowoduja wzrostu biustu a jedynie jego napuchniecie jak np przed okresem. Odpowiedz Link
plain-vanilla Re: tabletki 22.02.13, 11:14 Mnie urosly piersi od tabletek hormonalnych antykoncepcyjnych. Dodam, ze kolezanka na studiach mieszkajaca ze mna, tez miala ten efekt. Bylo to co prawda baardzo dawno temu, wiec juz mogli zmienic sklad tabletek. Dla mnie to totalna porazka, bo ja akurat wolalam swoj mniejszy biust. Nie znajduje innego wytlumaczenia, bo w tym czasie nie przytylam, wiec tylko tabletki. Odpowiedz Link
londynwarszawaparyz Re: tabletki 22.02.13, 15:33 dla mnie to naciagactwo i mydlenie oczu naiwnym.dodam ze znajomy mojego M kiedys bral takie na powiekszenie penisa-skonczylo sie tym,ze ponoc owszem mu uroslo to i owo o kilka cm tyle ze przestal dzialac i nie spelnial swej funkcji.chlopak do dzis nie ma dziewczyny.a lekarze nie potrafia mu pomoc bo jadl wlasnie cudowne nieszkodliwe niby tabletki ziolowe he he...po tabletkach antykoncepcyjnych biust tez sie powieksza :) stestowalam na sobie, nie odrazu z rozmiaru A do D ale jednak... Odpowiedz Link