best.noelka 05.07.13, 10:38 w jakim sklepie z waszego doswiadczenia sa dobre, w miarek ok cenie sofybed? patrzylam w ikeii ale nie maja zbyt duzego wyboru i nie jestem przekonana co do ich jakosci. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina_zet Re: SOFABED 05.07.13, 11:29 temat czesto pojawia sie na forum, skorzystaj z wyszukiwarki Odpowiedz Link
turmalinka Re: SOFABED 05.07.13, 13:42 my mamy z dfs, jest ok, tylko terminy u nich straszne, czekalismy 13 czy 14 tygodni Odpowiedz Link
alki_80 Re: SOFABED 05.07.13, 16:57 My planujemy kupić sofabed ale od polskiego sprzedawcy. Musimy udostępnić dziecku sypialnię a nie chcemy na razie zmieniać domu, więc potrzebna nam rozkładana kanapa. W związku z tym, że ma służyć nam codziennie wolę kupić u polskiego sprzedawcy. Może się mylę, ale wydaje mi się, że polskie kanapy są bardziej przystosowane do spania bo w Polsce dużo ludzi na nich sypia, a tutejsze kanapy są dobre, ale tylko na okazyjne spanie. Odpowiedz Link
sylaluk1 Re: SOFABED 05.07.13, 17:37 My bardzo długo spalismy na sofie wlasnie z IKEA, nigdy potem nie spotkałam wygodniejszej do spania sofy.... www.ikea.com/gb/en/catalog/products/S79874367/ Jest dostepna w róznych wersjach kolorystycznych i z róznymi materacami, spi sie na niej niemalze jak w normalnym łóżku. Odpowiedz Link
agg3 Re: SOFABED 05.07.13, 17:42 ja kupowalam na ebay od polskiego sprzedawcy. fajna rzecz, ze mozna sobie wybrac kolor tapicerki, material itd. mnie tutejsze sofy-bed tez nie przekonuja. no I cena mimo wszystko wyzsza w takim dfs. Odpowiedz Link
best.noelka Re: SOFABED 05.07.13, 18:30 przejrzalam wlasnie sofy bed na ebay z Polski i widze ze jest ogromny wybor. Ja wole zawsze cos dotknac i zobaczyc zanim kupie ale chyba zdecyduje sie na ebay bo ceny sa o wiele nizsze i polskie sofy o wiele ladniejsze. mi zalezy zeby sofa ladnie sie tez prezentowala, nioe wygladala na bed bo chce miec ja w salonie. napisane jest ze czas oczekiwania na te z Polski to 25 dni. Udalo wam sie otrzymac wczesniej? Odpowiedz Link
gosia7813 Re: SOFABED 05.07.13, 21:28 Ja swoja kupowalam na stronie Karolina furniture. Odpowiedz Link
agg3 Re: SOFABED 05.07.13, 23:51 moje obie duzo wczesniej przyjechaly. jedna chyba nawet po tygodniu. Odpowiedz Link