karolajna83g 12.09.13, 16:47 O co mogą zapytać na rozmowie kwalifikacyjnej? Zapewne będzie do obliczenia wages... Wszelkie info mile widziane ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mialumia Re: Do osób pracujących w Payroll'ach 13.09.13, 15:01 Nie odpowiem na pytanie ale zadam inne:) Co zrobilas zeby pracowac przy payrollach? jakis kurs tutaj czy w PL? Odpowiedz Link
aviel Re: Do osób pracujących w Payroll'ach 13.09.13, 15:22 ja robie m.in. wages w payroll'u. Nauczylam sie tego w firmie, doslownie w jedno popoludnie potem jeszcze szkolenie w kwietniu b.r. nt RTI . Niestety nie wiem o co cie moga pytac, wlasnie dostalam nowa prace I tu nie bede robic payroll ale zapytali mnie o vlookup formula z excela, np. Odpowiedz Link
karolajna83g Re: Do osób pracujących w Payroll'ach 13.09.13, 19:46 Ja jeszcze nic nie zrobiłam, zeby tam pracowac, pracy pewnie nie dostane, no ale zaryzykowac omgę. Napiszę wiecej jak bedzie po wszystkim. PS. Dzieki za to vlookup:)))) Odpowiedz Link
karolina_zet Re: Do osób pracujących w Payroll'ach 13.09.13, 22:08 jesli o prace staralaby sie osoba ktora ma o tym pojecie ( teoretyczne badz praktyczne) to oprocz obilczania plac ( a wiec jak maja sie do siebie placa brutto, netto, tax, ee NI, er NI) zapytalabym o terminy platnosci i raportowania. Moglabym tez zapytac o to jakimi numerami referencyjnymi posluguje sie pracodawca i w jakich przypadkach. Odpowiedz Link