Dodaj do ulubionych

Jaki tablet dla dziecka

19.12.13, 10:18
Babcia wyslala pieniadze na tablet dla dziecka. Zastanawiam sie jaki kupic, chodzi mi glownie o nauke czytania i liczenia ,gry edukacyjne, bajki, muzyke, synek jest w Reception. Ma leap pad 2, ale ten przejela jego siostra.
Gdybym miala teraz kupic leap pada to wolalabym takie cos:
www.coopelectricalshop.co.uk/Go-Tab-Appi-6-Tablet-PC-For-Kids-with-Complete-Parental-Control-Multiple-User/id-GOT-TAB-APPITAB_6-BK?gclid=CKfe2K3gursCFZGWtAodAXYAfQ&gclsrc=aw.ds#!prettyPhoto
Myslalam o Nabi, ale duzo kiepskich opini ma.
Te dwa mam na uwadze :
www.very.co.uk/samsung-galaxy-tab-3-kids-dual-core-processor-1gb-ram-8gb-hard-drive-wi-fi-7-inch-tablet-yellow/1327978821.prd?aff=google&gclid=CNO08LniursCFY_MtAodDi0A_g&affsrc=acquisition&cm_mmc=google-_-PLA_Electricals-_-computers+tablet+pc-_-3thGsstb_29821791074
www.tesco.com/direct/hudl-7-16gb-wi-fi-android-tablet-red/282-2437.prd?pageLevel=&skuId=282-2437
Chce zeby byl wytrzymaly i przyjazny dzieciom w uzytkowaniu.
Podoba mi sie ten Samsung, ale nie jestem pewna, ktory bedzie lepszy.
Doradzcie prosze.
Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • podkocem Re: Jaki tablet dla dziecka 19.12.13, 10:40
      moja córka "odziedziczyła" po mnie starego lapka. Żadna zabawka nie wygra z laptopem czy smartfonem jeśli dziecko już raz liznęło normalnego dorosłego komputera. Mała ma 2 leap pady - oba leżą gdzieś zapomniane.
      • wiwi1 Re: Jaki tablet dla dziecka 19.12.13, 10:50
        te dwa tablety, ktore zalinkowalam to nie sa zabawki, sa po prostu przyjazne dzieciom. Leap pad, zgadzam sie zabaka, na ktora szkoda kasy.
        • szczepka75 Re: Jaki tablet dla dziecka 19.12.13, 11:10
          tez sie zastanawiam ,ktory z nich wybrac.
          Hudl jest out of stock .jesli zalezy Ci ,zeby go kupic pod choinke to nie wiem czy Ci sie uda .
          • wiwi1 Re: Jaki tablet dla dziecka 19.12.13, 11:31
            Prezent ma byc na Swieta, ale nie zalezy mi bardzo, zeby juz kupic, moge poczekac az bedzie w sprzedazy spowrotem. Ten Hudl wydaje sie byc calkiem przyzwoity, ale Samsung kusi, bo jest skierowany dla dzieci, ma w cenie plasikowa obudowe i silikonowy ochraniacz oraz pisak (stylus) i jakies aplikacje.
            Ten fajny i ten fajny;)
    • agg3 Re: Jaki tablet dla dziecka 19.12.13, 11:56
      moja 6latka ma samsunga I lepiej sie na jego obsludze niz ja ;)

jesli moglabym tylko cos doradzic, to wezcie 10 calowego. 7 cali to zdecydowanie za malo, dziecko musi bardziej skupiac wzrok, no I latwiej sie pracuje na 10 calowym.
      • clonek13 Re: Jaki tablet dla dziecka 19.12.13, 22:51
        6 latek nasz tez marzy I mikolaj mu przyniesie pod choinke. Kierowalam sie parametrami oraz wielkoscia 10" do doroslego czy dziecka najlepiej. Bralam pod uwage ze jak jak bede potrzebowala czasem cos na nim zrobic to bedzie ok. Wzielam toshibe najbardziej mi pasowal z opisu.pokrowiec konieczny bo z lapek takie rzeczy czesto sie wyslizguja.
        • szczepka75 hudl 20.12.13, 23:30
          wiwi jak jeszcze nie kupilas to hudl back in stock !!!
    • nurjahan Re: Jaki tablet dla dziecka 23.02.14, 13:38
      wybór faktycznie nie jest prosty, ja bym brała tego samsunga, ewentualnie poczytaj sobie tutaj www.morele.net/wiadomosc/jak-wybrac-tablet-dla-dziecka-ktory-kupic/600/
      • wiwi1 Re: Jaki tablet dla dziecka 27.02.14, 10:58
        kupilismy tego samsunga i jest super:) Moja corka 2,5 roku tez sobie swietnie na nim radzi. Fajna jest ta plastikowa oprawka z raczka do trzymania i samsung ma bardzo fajne swoje aplikacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka