Dodaj do ulubionych

party bags

02.01.14, 15:56
jakies macie pomysly co wrzucic do srodka dla dzieci?, gdzie kupic? itp. Pierwszy raz robie party i potrzebue pomocy.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: party bags 02.01.14, 17:12
      Bylo na forum, wrzuc w wyszukiwarke. Sama podawalam Amazon jako skarbnice inspiracji wlacznie z linkami.
    • run_away83 Re: party bags 02.01.14, 18:19
      W tesco jest cały regał z drobnymi upominkami dla gosci urodzinowych - małe autka, naklejki, gwizdki, piłeczki, długopisy, notesiki, magnesy, mini kolorowanki, malutkie pudełeczka kredek i mnóstwo innych drobiazgów. Wszystko poakowane po kilka-kilkanaście sztuk i relatywnie tanie.
    • yskyerka Re: party bags 02.01.14, 19:18
      Wejdź na eBay i wrzuć "party bag fillers" - będzie tego od metra.
      Na pewno coś wybierzesz. :)
    • krecik Re: party bags 02.01.14, 19:22
      Masz w okolicy 99p shop albo poundland? Maja tam od groma pierdolek i slodyczy pakowanych po kilka- lub kilkanascie idealnych do takich wlasnie torebek.

Ag
      • nannyjo32 Re: party bags 02.01.14, 19:37
        dzieki za informacje :)
        • yuka12 Re: party bags 03.01.14, 22:09
          Polecam rowniez Home Bargains. Moje dzieci akurat lubia zabawki-jednorazowki, bo ksiazek maja mnostwo, porzadnych zabawek tez, a takie jednorazowki i tanie slodycze (lizaki, gumy rozpuszczalne itp.) to dla nich rarytas :). Pierwsze i chyba ostatnie tzw. oficjalne ich urodziny (sa z roznych miesiecy i lat, ale o corki wlasciwych urodzinach i tak nikt nie wie, bo sa w srodku letnich wakacji) urzadzilam w lokalnym osrodku rekreacyjnym. Za kilkadziesiat funtow mozna tam wynajac sale do posilkow + wymienione wyzej soft play area w sali gimnastycznej obok sali. Na wszystko 2 godziny, platne w dniu imprezy, wtedy tez podaje sie liczbe zaproszonych gosci. Stol jest przygotowany czyli jest plastykowa zastawa i obrus. W party bags wlozylam odznaki (badgers) i gwizdki oraz po czekoladce, paczce gum i zelkow + oczywiscie kawalek tortu. Ja mieszkam na prowincji i zbyt "wypasione" torebki raczej wprowadzilyby zmieszanie, bo niewiele osob tutaj stac na takie (i w ogole na przyjecie jako takie), niz radosc u dzieci. I tak bardziej liczy sie samo przyjecie, a raczej jedzenie na nim :). Totez zadbalismy, zeby i slodycze i przekaski byly takiej jakosci, jakbysmy kupowali dla siebie. Podobnie soki.
    • mamalondyn2 Re: party bags 02.01.14, 21:32
      Zalezy w jakim wieku sa dzieci - ja polecam kupienie zestawu ksiazek (thebookpeople lub nawet argos) - zestaw 24 ksiazek za £15 (po jednej ksiazce dla dziecka plus jakis slodycz)

Osobiscie uwazam, ze wszystkie gadzety do 'party bags' to jednorazowki, ktore pozniej roznosza sie po domu, a dziecko i tak z tego nie ma radochy ... wg mnie to strata pieniedzy a taka ksiazkeczka zawsze bedzie...

• nannyjo32 Re: party bags 02.01.14, 21:48
        a ile taka party bag kosztuje was? bo znalazlam cos takiego
        www.amazon.co.uk/Alligator-Books-You-Colouring-Set/dp/0857261053/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1388695482&sr=8-15&keywords=teddy+bear+sticker+book
        Party ma byc w soft play area i ma sie nazywac teddy bear party. Wiec to by fajne bylo.
        • nannyjo32 Re: party bags 02.01.14, 21:51
          a i te pary bags bo bo mozna recycle :)
          www.amazon.co.uk/White-Paper-Printed-Coming-Tissue/dp/B00DAIO9ZQ/ref=sr_1_27?ie=UTF8&qid=1388695768&sr=8-27&keywords=paper+party+bags
      • mrs.t Re: party bags 02.01.14, 22:13
        Moje dzieciaki zreszta ja tez zawsze z party bags maja radoche - ja im takiego jednorazowego badziewia nie kupuje a ksiazki wole wybierac sama .
        Zamiast kolejnej zwykle slabej ksiazki do przeczytania raz i zajmującej miejsce na półce- zawartością party bag -balonem, skladanym samolotem pobawią sie tydzien, poki pamiętają o imprezie i tyle. Z ostatniej imprezy pare mcy temu synek do dzis ma ulubiona zabawke -skoczka/spadochroniarza!
        Ja juz sie nie mogę doczekax na robienie party bags na impreze synka (impreza pod piracka banderą ; )
        • mrs.t Re: party bags 02.01.14, 22:14
          > na półce- zawartością party bag -balonem, skladanym samolotem pobawią sie tydz
          > ien, poki pamiętają o imprezie i tyle

^ i nie żal potem wywalić
          • murasaki33 Re: party bags 03.01.14, 00:08
            No ale dzieci uwielbiaja to cale badziewie z party bags i chyba o to wlasnie chodzi, im a nie nam ma to sprawiac frajde. Ksiazeczki sie tez sprawdzaja, w nieco pozniejszym wieku, gdy juz same potrafia cos przeczytac.
            • poppy76 Re: party bags 03.01.14, 00:36
              Dla mojej corki te cale party bags to akurat jeden wielki problem. Wszystko sie psuje praktycznie od razu, dziecko rozczarowane i zle, bo przeciez normalnie zabawki nie rozlatuja sie jej w rekach. Podobnie jest z zestawami zabawkowymi w gazetkach dla dzieci, taki sam szajs, a pozniej rozpacz, ze sie popsulo. Nie kupujemy juz;)
              Stanowczo wole ksiazke. Jak sie nie spodoba, to po jednym przeczytaniu pojdzie do charity, albo zaniesiemy do szkolnej biblioteki.
              Nie wiem, co wlozymy we wrzesniu do naszych torebek, jeszcze troche czasu jest.
              • eutyfrona Re: party bags 03.01.14, 10:48
                Ja nie lubie party bags i ich nie robie, jak moje dzieci maja przyjecia.
                • nannyjo32 Re: party bags 03.01.14, 13:09
                  a ktos mi napisze ile mniejwiecej wydajecie na takie torby ?tzn. zawartosc w srodku i torba.
                  • mamalondyn2 Re: party bags 03.01.14, 16:40
                    Dokladnie zgodze sie z poppy76 - jednorazowe zabaweczki sa tylko frustrujace dla dziecka - skoro mam wydac na party bag mniej wiecej do £2- £3 to wole juz jakas ksiazeczke, kolorowanke i po lizaku niz 2 rzeczy z funciaka...

Nanny jo - ogolnie to chyba do £2 - £3, ale tez zalezy (ile dzieci, czy impreza bedzie w wynajetej hali z entertainer - ja zwrocilabym na to uwage, bo skoro wydam ok £300 - £400 na impreze dla dziecka to nie bede szalec z partybags)...

A czy Twoje dziecko chodzi juz do szkoly - zapraszasz cala klase?
                    • nannyjo32 Re: party bags 03.01.14, 17:44
                      do pre-school mam blziniaczki. Mialo byc 6 razem, ale wczoraj zrobilismy liste i wyszlo 10 dzeici razem z nimi. Mysle ze wydam okolo £100.
                      • murasaki33 Re: party bags 03.01.14, 20:09
                        Syna urodziny byly w pazdzierniku, kumple z przedszkola i dzieci moich przyjaciol, wyszlo 16 gosci w softplay. Chlopcom do party bag wsadzilam: temat piracki: mape, zlote monety i banknoty(nie prawdziwe ofkors;))))) ), mini luneta, eyepatch, notes i olowek z motywem pirackim, zelki, lizak i balon. Dziewczynki dostaly serduszkowe/krolewnowe: notesy, olowki, gumki do mazania, linijki, gierki, banki mydlane, balony, zelki i lizaki.
                        Corka 7 letnia robila duze party gimnastyczne laczone z przyjaciolka na ponad 30 dzieci, w party bag byly zelki i ksiazeczka z serii Mr Men/Little Miss.
                        No i oczywiscie kazdemu kawal tortu.
                        • clonek13 Re: party bags 03.01.14, 22:19
                          Na 5 latek robilam party bags ale w tym roku zdobilam recznie czekoladki z dziecka zdjecia I napisami ze to 6 jego urodziny
                          • murasaki33 Re: party bags 03.01.14, 22:50
                            A wlasnie, do thank you card dolaczylam fotki z imprezy-w przypadku cory jedno duze zbiorowe zdjecie, u syn dwa - jego zdjecie z tortem I zdjecie goscia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka