Dodaj do ulubionych

Buty do pracy

07.04.14, 19:21
Musze kupic czarne, plaski obcas buty do pracy, wygodne, lekkie, wytrzymale, skorzane. Clarks juz mi obrzydl, brantano nic fajnego nie ma, w necie tez nic nie widze, ale moze nie umiem szukac, wiec jak macie jakies sprawdzone marki to poleccie.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Buty do pracy 07.04.14, 19:26
      www.bocshoes.com/
      Widzialam w TKMaxx, bardzo mi sie podobaly. Wygodne tez, tyle ze mojego rozmiaru nie bylo :-(
      Tez szukam takich butow do codziennego chodzenia. Podczepiam sie.
    • agaciha Re: Buty do pracy 07.04.14, 19:26
      Camper- cudne ale drogie:(
    • karolina_zet Re: Buty do pracy 07.04.14, 19:37
      Spojrz na dr martens
    • jaleo Re: Buty do pracy 07.04.14, 19:38
      Jak maja byc w miare formalne, to wygodne buty biurowe na plaskim robi Boden, Jigsaw, Hobbs.
      • robak.rawback Re: Buty do pracy 07.04.14, 20:35
        a nie moga byc zwykle pumps - z dorothy perkins czy new look? - nie przeplacisz tak jak np w monsoon, a mozna spokojnie ladne do biura kupic - dorothy perkins ale zdecydowanie celuj w te branches ktore sa usytuowane kolo bankow, w lepszych dzielnicach, city, canary wharf etc, a nie np na oxford street - w takich 'bankowo/biurowych' lokalizacjach maja wlasciwie wiekszosc ubran i butow nacelowana na kobiety noszace bardziej eleganckie rzeczy do biura - i wlasciwie caly sklep bedzie pod tym katem wyposazony
    • sznurowadla11 Re: Buty do pracy 07.04.14, 22:50
      Fly London na koturnie. Kupuję rózne wersje tego samego modelu już od paru lat: Yoko, Yaz, Yoni.
      Są o wiele wygodniejsze niż płaskie buty, i mają elastyczną, sprężynującą podeszwę, więc nogi i plecy mnie nie bolą po całym dniu pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka