24.09.15, 11:12
Przydalyby mi sie, glownie do pracy ogrodowej, ale nie spotkalam u nas w okolicy zebym mogla przymierzyc, wiec mysle nad zamowieniem online, i teraz pytanie do tych co nosza. Jak wyglada rozmiarowka, ich szostka bedzie odpowiadala szostce z clarks? Czy one sa jakos ocieplane, specjalne wkladki na zime maja? Czy w przypadku buta z wkladka musze wziac rozmiar wiekszy? I teraz najwazniejsze dla mnie czy one sa szerokie w stopie? Mam problem ze stawem w srodstopiu i jest on lekko opuchniety i bolesny wiec wszelkie buty ktore sa waskie i powoduja ucisk odpadaja.
Obserwuj wątek
    • plain-vanilla Re: Hunterki 24.09.15, 21:03
      Nie znam sie na tej marce, ale jak chcesz super wygodne kalosze, to polecam amerykanskie Sloggers. Mega wygodne. Przechodzilam cala zime. Specjalna wkladka. Porzadnie wykonane. Sprobuj w googlach poszukac. Maja 3 dlugosci.
    • kwiatuszek81 Re: Hunterki 25.09.15, 22:48
      Rozmiar 5 z clarks odpowiada 5 w hunterach - przynajmniej na mnie leżą idealnie i są bardzo wygodne (ale zdecydowanie nie są szerokie i jak się "zassą" to nie tak łatwo zdjąć :P). Z wkładkami nie testowałam, więc się nie wypowiem. Ale ogólnie ja swoje huntery uwielbiam ;).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka