wiwi1
05.08.18, 14:41
Dziewczyny do tejporyomijalam facebook szerokim lukiem, nie mialam takiej potrzeby ani ochoty na posiadanie konta. Jednak okazalo sie to przydatne jak dzieci zaczely wyjezdzac na obozy ze skautami, wtedy mam dostep do biezacych informacji i zdjec. Zalozylam sobie wiec wymyslone konto na poczcie chyba onet. Z tym kontem zalozylam konto na facebooku. Dolaczyli mnie wczoraj do grupy scoutow, choc informacje i zdjecia nie byly dla mnie widoczne, zalogowalam sie dzisiaj na facebooku (wlasciwie to mi komp zapamietal haslo) i zobaczylam wszystkie zdjecia. szystko super do momentu kiedy nie weszlam na swoj profil KTORY OKAZAL SIE BYC NIE MOIM PROFILEM. Moje zmyslone imie i nazwisko sie zgadzalo, powiedzmy Kasia Tomczak, ale zdziwilo mnie juz drugie imie, ktorego nie podawalam oraz dane jakie szkoly ukonczylam, gdzie mieszkam i pracuje itd, to byly dane jakiejs innej osoby ( mieszka gdzies w hiszpani) oraz mnostwo zdjec jej rodziny ponad 150 kontakow. Natomiast adres mailowy sie zgadzal i byl moj! Z tym adresem sie wylogowalam i zalogowala spowrotem na facebooka i znowu sie zalogowalam na to samo nie moje konto, gdzie zgadzalo sie tylko imie, nazwisko i adres mailowe a wszystkie dane, zdjecia i kontakty byly kogos innego!!!
Jak to mozliwe? Poprosilam scautow, zeby usuneli mnie z grupy chociaz ja na tym profilu nie miala juz dostepu do zamnknietej grupy skautow.
Czy moze mi ktos wytlumaczyc jak to jest mozliwe i co sie stalo czy takie cos sie zdarza i jest normalne czy co? No kurcze, chce miec dostep do grupy skautow, ale nie chce miec dostepu do czyjegos profilu i tak samo nie chce zeby ktos mial dostep do mojego.
Jest na to jakies wytlumaczenie?
Pozdrawiam:)