Dodaj do ulubionych

False eyelashes - jakie polecacie

06.10.18, 12:30

False eyelashes - jakie polecacie
takie na dzien - zeby bylo widac dosc mocno ale nie w stylu totalnej drag queen.
nie wiem co mialabym chciec i na jak dlugo sie trzymaja po zalozeniu, mysle ze takie zeby trzymaly sie caly dzien a potem na wieczor mozna bylo zdjac i zmyc make up i nastepnego dnia nalozyc albo te same albo nowa pare. sama nie wiem co jest na rynku - ide wlasnie do sklepu sie przyjrzec.
Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: False eyelashes - jakie polecacie 06.10.18, 18:09
      Ardelle mowia zgodnie vloggerki... Ta marka ma wszelakie krotkie i dlugie i geste i ledwo co itd... ale ja nie uzywam bo wygladam jak "rosyjska wies tanczy i spiewa". Przy duzych wypuklych oczach jak u mnie lepiej wyglada ( jesli w ogole) tylko cwiartki na "kocie oczy". Hooded eyes zas wygladaja swietnie w sztucznych rzesach. Nie polecam tych na magnesy...
    • niyaa Re: False eyelashes - jakie polecacie 06.10.18, 20:45
      na codzien to polecam semi permanent eyelashes , profesjonalnie zrobiona aplikacje. gdzie szukasz to podam Ci kilka namiarow zebys obejrzala prace na fejsie
      • princesswhitewolf Re: False eyelashes - jakie polecacie 06.10.18, 22:50
        a to te co kosmetyczka naklada i wytrzymuja z 2 -3 tyg czy cos innego?
        • niyaa Re: False eyelashes - jakie polecacie 07.10.18, 12:31
          tak , robi je stylistka rzes . uzupelnienie zwykle po 3-4tyg sie robi ale jak beda sie trzymaly zalezy nie tylko od profesjonalizmu stylistki, ale m in od tego jak sie dba , od hormonow itd . naturalne jest ze rzesy wypadaja bo rzesy maja swoj cykl.
          w uk jest duzo polskich stylistek z pieknymi pracami , dlatego pytalam o rejon zeby kogos polecic.
          • princesswhitewolf Re: False eyelashes - jakie polecacie 08.10.18, 14:09
            u mnie 2-3 tyg ale ja maluje sie wiec przy demakijazu....
            • niyaa Re: False eyelashes - jakie polecacie 08.10.18, 17:39
              doczepianych rzes sie nie maluje
    • steph13 Re: False eyelashes - jakie polecacie 07.10.18, 17:06
      Kilkakrotnie mialam robione lash extensions w Selfridges na specjalne okazje.Zatrudnione tam filigranowe Chinki wykonują to bardzo sprawnie i umiejętnie, podczas gdy dwie następne robią w tym samym czasie manicure i pedicure. Rzęsy za każdym razem trzymaly sie 4/5 tygodni jesli pamiętałam aby nie kłaść sie spać twarzą do poduszki.
      Za rzęsy płaciłam tam £120. Ostatnio zrobiłam sobie lokalnie za £25 i nie ma porównania jakościowo. Rzęsy wyglądały posklejane do kupy i Wszystko rozpadło sie po 2 tygodniach
      • niyaa Re: False eyelashes - jakie polecacie 07.10.18, 17:50
        najczesciej cena za 2-3:1 to ok £45 , za £25 to podejrzane
        • robak.rawback Re: False eyelashes - jakie polecacie 22.10.18, 14:39
          dziewczyny dzieki za porady - greater london jak sa jakies przyklady na fejsie. nie wiedzialam ze sa na magnesy - troche poczytalam o tym i obejrzalam you tube videos ale musze jeszze sie w temat bardziej zaglebic.

jak na razie kupilam w wilko i primarku pare takich za £ 4-5 zeby zobaczyc jakie ksztalty mi pasuja. w wiekszych to wlasnie tez wygladam jak rosyjska wies albo burdel mama.
          ale jak sobie ogladam rozne zdjecia jak sa dziewczyny wymalowanw juz full wypas - contouring, highlighting etc i rzesy doczepione to wyglada to bardzo dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka