Dodaj do ulubionych

weselicho!

05.05.06, 10:44
Znow jade do Polski!! 27 maja wyjezdzamy na weselicho na Mazurach!!! Zeni sie
moj brat cioteczny!! Weselicho na 150 osob. Juz nie moge sie doczekac,
pojemy, popije (!) i pobawie sie za wszytskie czasy postu tutaj:)
Jesli ktoras chce przesalc cos w okolice Slaska to sluze, poniewaz jedziemy
autem i mamy wolnego miejsca troszke.
Buziaki
Obserwuj wątek
    • ewika-uk Re: weselicho! 05.05.06, 17:51
      jejku jak ja ci zazdroszcze,u mnie na razie nikt do kosciola sie nie spieszy,
      wiec wikszych szalenstw nic nie zapowiada,ja tez jade na miesiac ale dopiero 19
      czerwca,ale chetnie bym tak na taka impreze poszla,ujjj
    • wyspowamatka Re: weselicho! 06.05.06, 07:32
      Oj pojechalabym na takie wesele. Pjadloby sie pobawilo. Nic tylko pozazdroscic.

Ale powiem wam ostatnio ogladalam brytyjska TV i mowili o jakims waznym weselu
      ktore ma sie odbyc jakis znanych ludzi. Pan reporter z podonieceniem mowil ze
      bedzie trwalo az trzy dni. Psssiittt.... a u nas w polszy to standard. Hi,hi...

Tak to smieszne ze prawdziwe wesele powinno trwac trzy dni i najlepiej aby bylo
      100-150 gosci. Fajna ta nasza tradycja. Szkoda tylko ze teraz w Polsce to
      zanika i to z tak blachego powodu - EKONOMICZNEGO.
      • ewika-uk Re: weselicho! 06.05.06, 13:30
        wyspowam,zapraszam na wesele w nasze strony(lubelskie)sa wioski(dosc bogate)
        dla ktorych podstawowe wesele to ok 300 gosci czyli cala wioska panny mlodej,no
        i cala jej przyszlego meza,a pozniej gdy juz towarzystwo sie ostro
        zmoczy,zaczyna sie mordobicie....no taki puntk kulminacyjny kazdej imprezy,hihi
        az strach,dzieki Bogu nikt mnie na takowe nie zaprasza,bo nerwy mam slabe...;-)
    • ewika-uk Re: weselicho! 31.05.06, 10:43
      No szymama pewnie juz po weselichu,pewnie sie wyszalala za wszystkie
      czasy,tylko cos sie nie odzywa....Szymamo wrocilas????daj znac jak bylo;-)
      • dorcia1982 Re: weselicho! 31.05.06, 16:29
        oh, weselicho, poszłoby się i pobawiło. Ja mam to szczęście, że u mnie jest
        jedno wesele w lipcu i drugie w sierpniu, tak myślałam że będę na nich, ale
        niestety w sierpniu rodzę mojego pierwszego urwiska, i pewnie nie w głowie
        będzie mi weselicho, mam nadzieje ze za rok moze w Polsce jakas moja rodzinka
        sie zdecyduje na weselicho, to bym sobie odbiła. Juz z naszym maluszkiem.
        • ewika-uk Re: weselicho! 31.05.06, 19:49
          pewnie ze tak,i maluszek bedzie podrosniety,a co do wesela to marudzilam ze
          nikt u mnie skory nie jest,teraz sie okazalo ze mam 3 wesela tego samego
          dnia,czyli 24 czerwca(2x wypadek nagly,a jedno normalne bo juz pora przyszla)
          hihi,napewno obskocze tylko 2 ,bo na 3 za daleko..pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka