magducha78 27.07.12, 16:09 ponieważ wyjeżdżam jutro rano na weselicho (może podsłucham jakieś ciekawe imiona) miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Wnś będzie we wtorek 27.07.12, 16:27 A czy Twój Szymon nie potrzebuje osoby towarzyszącej? Ależ bym poszła na wesele! Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Wnś będzie we wtorek 27.07.12, 16:45 nie wspominał nic o partnerce Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Wnś będzie we wtorek 27.07.12, 17:26 To jestem niepocieszona w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Wnś będzie we wtorek 28.07.12, 19:06 dalenia napisała: Ależ bym poszła na wes > ele! Bawcie się dobrze! Daleniu, szkoda, że nie napisałaś kilka tygodni temu, bo baaaardzo chętnie bym Cię osobiście poznała Przyłączam się do życzeń dobrej zabawy. A para młoda ma cudowną pogodę Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Wnś będzie we wtorek 28.07.12, 19:21 olianka napisała: > Daleniu, szkoda, że nie napisałaś kilka tygodni temu, bo baaaardzo chętnie bym > Cię osobiście poznała Zabrałabyś mnie jako os. tow. zamiast męża? Olianko, nie czeba się tak poświęcać, nie czebaaa ... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: OT 29.07.12, 01:43 O cholerka, to już całkowicie poważna sprawa jest! To chyba teraz w takim razie, żeby sie poznać, musimy czekać na moje osobiste z jakimś Nowogrodzkim! Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Wnś będzie we wtorek 27.07.12, 16:46 O, tak, wesela to fajna okazja do podsłuchania ciekawych imion Jak byłam ostatnio, to było mnóstwo dzieci, w tym sporo ciekawych imion, np. Łucja, Weronika (2-3 latka) Tereska, Urszulka (mniej niż rok) Józio, Tomek (po 1,5 miesiąca) Franek, Antek (5-6 lat) Odpowiedz Link Zgłoś