sylwia.n 17.09.06, 15:37 Witam, na dzisiaj "jeszcze" mam termin a tutaj niestety cisza... Nie spieszy sie dziecku na swiat a ja tak strasznie nie moge sie doczekac ;-( A moze cos sie jeszcze zdazy??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alusia255 Re: Dzis termin a tutaj cisza... 17.09.06, 15:59 Nic sie nie zdarzy. Nie martw sie o nic. Pierwsze dziecko prawie zawsze przychodzi na swiat pozniej, czasem nawet do 3 tyg. Widocznie lubi byc u mamusi w brzuszku.. zreszta gdzie mu bedzie lepiej?:-) Juz nigdy w zyciu nie bedzie mu tak cieplusio i milusio.. Trzymaj sie dzielnie przyszla mamo. Juz niedlugo czeka Was piekna, wielka chwila!! Trzymam kciuki i pozdrawiam. Odpowiedz Link
sylwia.n Re: Dzis termin a tutaj cisza... 18.09.06, 01:32 Dzieki za slowa otuchy ale to jest moje drugie dziecko, pierwsze przyszlo na swiat przez cc. A ja musze czekac do czwartku... Odpowiedz Link
alusia255 Re: Dzis termin a tutaj cisza... 18.09.06, 10:49 To jak widac drugiemu tez sie nie spieszy:-) Nie martw sie. Czekaj cierpliwie. Ja tez mialam dwie cc, wiec wrazie co sie nie martw. Wszystko bedzie dobrze. Mimo wszytko trzymam kciuki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
agancarz Trzymamy kciuki:) 18.09.06, 19:35 Nic sie nie martw, malenstwu widocznie jest dobrze u Ciebie w brzuszku. Wiem, wiem niecierpliwa jestes. Ja tez tak mialam, gdy spodziewalam sie dziecka i chcialam, zeby to bylo juz. Ale jak wiemy dzieci lubia nas zaskakiwac:D Moje synek Dawid urodzil sie 2 tyg po terminie, a coreczka Gabrysia tydzien przed, wiec roznie to moze byc. Daj znac jak sie zacznie, bedziemy Cie wspierac duchowo. Powodzenia i szczesliwego rozwiazania. Odpowiedz Link