Dodaj do ulubionych

Szukamy pary do wynajmu z Luton...

14.05.07, 12:23
prosze o kontakt pary ktore chcialyby wynajac razem dom w Luton. Mile widziane
pary z dzieckiem i bez , nie ma roznicy.My mamy corke dziewieciomiesieczna,ale
jest bardzo grzeczna , nie stwarza problemow , my rowniez jestesmy
bezkonfliktowi. Wiem wiem .... latwo pisac hihihi , jesli ktos jest
zainteresowany prosze o kontakt na forum.Mozemy sie spotkac o kazdej porze
dnia , poniewaz jestem osoba niepracujaca , pracuje tylko maz.:-) pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • supermama80 Re: Szukamy pary do wynajmu z Luton... 14.05.07, 21:35
      Szkoda ze nikt sie nie odzywa :-(((( Smutno.....
    • sarenka.k Re: Szukamy pary do wynajmu z Luton... 15.05.07, 12:04
      czesc my tez szukamy mieszkania znaczy sie bedziemy szukac bo ten w ktorym
      mieszkamy teraz jest wystawiony na sprzedaz.mamy synka 1.5 latka.mozemy sie
      zgadac, ja pracuje,maz teraz jest z synem w polsce.pozdrawiam
      • mak4701 Re: Szukamy pary do wynajmu z Luton... 15.05.07, 12:08
        Ja wprawdzie nie szukam mieszkania ale moze potzrebujecie opeikunki do dziecka?
        Chetnie zaopiekuje sie waszymi dziecmi - sama mam córeczke niespelna 2 latka,
        ktora przeuwielbia dzieci i szukam dla niej towarzystwa a dla siebie przy okazji
        zarobku. Jesli nie wy jestescie zainteresowane moze macie kogos kto poszukuje
        takiej osoby? Chcialabym sie opiekowac dziecmi u siebie w domu. Moge je odebrac
        i odwiezc spowrotem do domu.
        • supermama80 Re: Szukamy pary do wynajmu z Luton... 15.05.07, 12:25
          mak4701 niestety narazie nie szukam opiekunki ale kto wie co przyniesie
          przyszlosc..... :-) W kazdym razie bede o tym pamietac i popytam wsrod
          znajomych.pozdrawiam.
      • supermama80 Re: Szukamy pary do wynajmu z Luton... 15.05.07, 12:19
        Oczywiscie ze mozemy sie zgadac. Wazne jest natomiast w jakiej czesci Luton
        chcielibyscie ten dom wynajac , zeby nie bylo jakichs niejasnosci :-) My w tej
        chwili mieszkamy przy Dallow Road. Czesto tez jestem na placu zabaw przy
        Dallow.Teraz pogoda nie dopisuje to moze poczekamy na ladniejszy dzien i
        spotkamy sie wtedy? Co ty na to? Pozdrawiam.
        • sarenka.k Re: Szukamy pary do wynajmu z Luton... 15.05.07, 13:25
          ja tez mieszkam kolo dallow road na clifton road.narazie jeszcze nie myslelismy
          gdzie chcemy ten dom.jak pisalam wczesniej maz jest teraz w polsce ,jak wroci
          to pogadam znim.ale zawsze mozemy sie spotkac i pogadac.to moj numer gg 6855169
          • mak4701 Supermama80 16.05.07, 00:53
            Bede wdzieczna za popytanie sie wsrod znajomych. Jakby co to pisz na moj email
            moze k.okonska@googlemail.com szybciej odczytam jak na poczcie gazetowej.
            Pozdrawiam i dzieki za ewentualna pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka