Dodaj do ulubionych

polski dentysta

12.06.07, 21:05
Wiecie moze czy w okolicach Manchesteru przyjmuje polski dentysta?Jak tak to
dajcie znac to pilne
Obserwuj wątek
    • gypsi Re: polski dentysta 12.06.07, 21:43
      Powinien byc w Ashton-under-Lyne, sa tez w Wigan, ale nie mam namiarow. Sprobuj
      napisac tu, powinni Ci podpowiedziec:

ukdentysci.co.uk/start_pl.html
      • ewa19792 Re: polski dentysta 12.06.07, 22:47
        Dzieki za odpowiedz szukam z kolezanka dobrego dentysty dla jej brata zab go
        boli pare dni a nie znamy dobrego i w miare taniego dentysty tutaj a moze znasz
        jakiegos angielskiego dentyste sprawdzonego jak tak daj znac na priva albo jak
        mozesz podaj jakis nr kontaktowy do Ciebie jezeli moglabys pomoc
        • gypsi Re: polski dentysta 13.06.07, 11:27
          Nie wiem, czy sa jakies znaczace roznice cenowe w prywatnych gabinetach.
          Ale NHS Direct www.nhsdirect.nhs.uk/languages/leaflets.aspx?language=pl
          powinien Ci pomoc znalezc pogotowie dentystyczne.
      • wolkam Re: polski dentysta 13.06.07, 16:51
        W Ashton-under-Lyne pracuje mój mąż. Nie wiem czy zapisują mu jeszcze nowych
        pacjentów (on pewnie sam też nie wie). Możesz zadzwonić do rejestracji i
        zapytać (tel. 0 161 339 54 26). Często proszą go do telefonu jeśli ktoś nie
        mówi po angielsku. Tak jak pisała Gypsi - ceny są "odgórnie" narzucone - jeśli
        chodzi o przyjęcia na NHS.
        Mam nadzieję, że ten post nie zostanie potraktowany jako autoreklama. To
        niestety nie jest prywatny gabinet męża :-(
        Pozdrawiam "stare" i nowe forumowiczki
        Agnieszka
        • ewa19792 Re: polski dentysta 13.06.07, 17:30
          Bardzo Ci dziekuje za podpowiedz dobrze by bylo zeby go tam zapisali i zeby
          trafil do Twojego meza z Polakiem latwiej jest sie dogadac.A mogalbys zapytac
          Twojego meza jak jest u nich z miejscami bylabym bardzo wdzieczna.Jak Bys cos
          wiedziala to jest moj nr gg 4374187
          • wolkam Re: polski dentysta 13.06.07, 22:19
            Nie mam gg więc odpowiadam na forum. Chyba jeszcze zapisują nowych pacjentów
            ale tak jak napisałam wcześniej trzeba dzwonić i zapytać. Zdarza się, że raz
            odmówią a za tydzień np. przyjmą. Dziwnie jakoś ale tak jest. Powodzenia.
            Agnieszka
        • gypsi Re: polski dentysta 13.06.07, 17:34
          Byl na kursie w Paragonie latem 2005? Ciemne wlosy i okulary? Bo byl tam taki
          spokojny i mily gosc, co mial pracowac w Ashton i dal mi zoninego maila do
          kontaktu, ale zgubilam... A teraz nawet imienia nie pamietam:(((
          • wolkam Re: polski dentysta 13.06.07, 22:14
            Tak, to pewnie on. Przynajmniej z Twojego opisu się zgadza, no i ten "żoniny"
            mail do kontaktu też. Imię Krzysiek.
            Gypsi, nasz aktualny kontakt to gazetowy mail. Napisz (jeśli masz ochotę).
            Podam Ci namiary na nas tu na miejscu. Pozdrawiam.
            Agnieszka
            P.S. Ale leje!!!
            • dorotus76 Re: polski dentysta 14.06.07, 00:02
              Agnieszko!!! Jak ja sie za Tobą stęskniłam!!!
              Długo Cię tu nie było...
              • wolkam Re: polski dentysta 14.06.07, 16:05
                Witaj Dorotus!Jak miło,że pamiętasz. Rzeczywiście dawno się nie odzywałam, choć
                w marcu wystąpiłam w jakimś wątku. Spędziłam trochę czasu z dziećmi w Polsce a
                tam nie miałam ani chwili dla siebie (mąż non stop tutaj). Teraz dotarłyśmy
                znowu na Wyspy.
                A co u Ciebie? Jak się mają Wiki i Pola? Jak czujesz się TY? Noga nie dokucza?
                Poczytuję Twojego bloga. Gratuluję pomysłu. Niektóre przepisy wcieliłem w życie.
                Pozdrawiam
                Agnieszka
                • dorotus76 Re: polski dentysta 18.06.07, 18:12
                  Dzieki, u nas ok:)
                  Dzieci zdrowe, lecz Wiktorii wróciły zapal. układu moczowego, ale niestety na
                  wizyte u pediatry trzeba bardzo długo czekac, mamy nadzieje na dalsze testy w
                  tym kierunku. Kto wie, czy szybciej nie zrobie ich, jak pojedziemy do
                  Polski...to niestety smutne.
                  A moja noga? Juz zapomniałam ;)

Zagladaj do nas czesciej :)
            • gypsi Re: polski dentysta 14.06.07, 11:26
              Dzieki, na pewno napisze:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka