berberiska 29.07.07, 17:14 Prosze o opinie i info na temat opieki nad ciezarna i w ogole porodem w tym szpitalu. Wielkie dzieki ! przeszukalam forum i w sumie nic nie znalazlam..szkoda.. moze tym razem:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
effata Re: Middlesex Hospital -Londyn 29.07.07, 17:25 Ale jaki Middlesex, bo w Londynie jest kilka Central, North, West...? *********************************************************** "Fakt": Jest pan gotowy objąć stanowisko Ministra Rolnictwa? Syn Leppera: No pewnie. Skończyłem Akademię Rolniczą, prowadzę gospodarstwo. W każdej chwili jestem gotowy przejąć resort. Odpowiedz Link
effata Re: Middlesex Hospital -Londyn 29.07.07, 19:45 To sorry, ale nie wiem :( *********************************************************** "Fakt": Jest pan gotowy objąć stanowisko Ministra Rolnictwa? Syn Leppera: No pewnie. Skończyłem Akademię Rolniczą, prowadzę gospodarstwo. W każdej chwili jestem gotowy przejąć resort. Odpowiedz Link
agaciha Re: Middlesex Hospital -Londyn 30.07.07, 14:04 Hej Odpisalam Ci na Z Dala Od Polski. Odpowiedz Link
dorisja Re: Middlesex Hospital -Londyn 09.08.07, 22:18 Ja moge cos powiedziec tylko o Centrum Middlesex Hospital na Park Royal, tam rodzilam i jestem super zadowolana. Odpowiedz Link
sylwusia80-27 Re: Middlesex Hospital -Londyn 14.08.07, 13:06 Witaj czy chodzi ci o ten szpital West Middlesex Hospital na twickenham road -isleworth bo jesli tak to ja tam rodzilam aniolka i natalke musze przyznac ze bylam pod wielkim wrazeniem jaka przecudowna opieka nic dodac nic ujac bardzo fachowi opiekunczy jak i toba tak i malenstwem polecam ten szpital.. Odpowiedz Link
trisamama Re: Middlesex Hospital -Londyn 16.08.07, 21:30 Hej Ja w styczniu rodzilam tam i powiem ze opieka super! Podczas skurczy lezalam w duzej wannie, dostawalam gaz usmierzajacy bol, rodzilam tylko godzinke. O 19 urodzilam a na drugi dzien o 16 bylam juz w domu :) Opieka super! Odpowiedz Link