aga.l.a.m 18.03.08, 08:54 Hej!Jestem na Wyspie od miesiąca(i od dziś na tym forum). Dojechałam do męża z 3,5-letnimi bliźniakami. Chętnie poznam mamy z tego miasteczka. Pozdrawiam. AGA Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peskaa83 Re: Mamy z Cheltenham!!! 04.06.08, 15:45 witam, ja w weekend przeprowadzam sie do Cheltenham, mam poltoraroczneg synka, pozdrawiam Odpowiedz Link
aga.l.a.m Re: Mamy z Cheltenham!!! 04.06.08, 21:18 Witaj peskaa83! Jeśli będziesz miała już za sobą przeprowadzkę to daj znać, najlepiej na gazetowego maila, zorganizujemy spotkanko na placu zabaw, gdzie poznasz ekipę polskich mam :). O ile oczywiście to będzie do zrobienia, nie wiem bowiem w której części Cheltenham zamieszkasz. Powodzenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
peskaa83 Re: Mamy z Cheltenham!!! 04.06.08, 15:46 aga.l.a.m napisała: > Hej!Jestem na Wyspie od miesiąca(i od dziś na tym forum). Dojechałam > do męża z 3,5-letnimi bliźniakami. Chętnie poznam mamy z tego > miasteczka. Pozdrawiam. AGA Odpowiedz Link
martus362 Re: Mamy z Cheltenham!!! 16.07.08, 10:34 czesc.ja mieszkam troce dluzej w cheltenham ale do tej pory nie znalazlam zadnej kolezanki,mam 2,5 letnia coreczke.jestem chetna na wspolne spacery,zakupy,badz zapraszam do siebie z dziecni.pozdrawiam.Martus:)) Odpowiedz Link
m0nalisa Re: Mamy z Cheltenham!!! 22.09.08, 22:56 no ja mam 14 miesieczniaka i 7 tygodniowe malenstwo- dwoch chlopakow. musimy sie kiedys dziewczyny skrzyknac :) Odpowiedz Link
malgorzata0909 Re: Mamy z Cheltenham!!! 22.09.08, 22:05 Czesc Aga,mam na imie Gosia,mieszkam w Cheltenham i niedawno (8tyg temu) zostalam mama.Bardzo chetnie spotkam sie na kawke i pogaduszki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
barabarz Re: Mamy z Cheltenham!!! 29.09.08, 19:48 witam rowniez. Ja mieszkam w cheltenham od 6 msc.mam 2-letnia corke.chcialabym bardzo wybrac sie z ktoras z mam na play grup.slyszalam ze jest ich tu kilka, ale ja nie mam bladego pojecia gdzie.moze ktoraas z was tam chodzi i moglabym sie przylaczyc?pozdrawiam i czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link
m0nalisa Re: Mamy z Cheltenham!!! 29.09.08, 22:31 ja wlasnie pytalam , to sie nazywa jak dziewczyny mi to mowia toddler group, jeszcze nie chodze ale bede pytala health visitor gdzie sie udac. Odpowiedz Link
bemilkaa Re: Mamy z Cheltenham!!! 29.12.08, 01:01 Dolaczam do Was dziewczyny. Mam dwie coreczki ponad 2 letnia i siedmiolatke. Jak mozna sie z Wami spotkac? Pozdrawiam Odpowiedz Link
bemilkaa Do mOnalisy! 30.12.08, 13:27 Napisalam na Twoja skrzynke, ale dostalam info o jakims bledzie - wiec napewno nic do Ciebie nie doszlo. Jesli mozesz zadzwon do mnie na skypie Grzesio M lub napisz bemilkaa@gazeta.pl Serdecznie pozdrawiam i czekam na kontakt pa pa Odpowiedz Link
iwona_s1 Re: Mamy z Cheltenham!!! 07.02.09, 18:03 Cześć dopiero znalazłam to forum. nadal jesteś w Cheltenham? Odpowiedz Link
iwona_s1 Re: Mamy z Cheltenham!!! 07.02.09, 18:25 Cześć dopiero znalazłam to forum. nadal jesteś w Cheltenham?ja mam rocznego syna i czasem czas wolny pozdrawaim Odpowiedz Link