wiewiora2305 04.04.08, 13:20 Mam tylko jedno pytanie:czy w ktoś z was jest psychologiem? Potrzebuję rady a temat jest dość obszerny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiewiora2305 Re: Psycholog 04.04.08, 13:58 Czy mogę do pani napisac na maila lub wysłać wiadomość na tutejszą skrzynkę Odpowiedz Link
wiewiora2305 Re: Psycholog 04.04.08, 14:20 Wysłałam wiadomość na podanego przez panią maila i tą samą na pocztę w gazeta pl mam nadzieję że któraś doszła może pani odpisać na mojego maila wiewiora2305@o2.pl z góry dziękuję:) Odpowiedz Link
velvet35 Re: Psycholog 04.04.08, 18:16 Ale fajnie sobie "Paniacie". W tym klimacie juz prawie zapomnialam, ze tak sie robi w ojczyznie. Nic dziwnego, ze u Dostojewskiego nazywaja nas krajem panow. Dopiero teraz do mnie to dotarlo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
eutyfrona Re: Psycholog 04.04.08, 18:24 Tu na Wyspie tego nie ma, a ja to lubię i kultywuję, jak rozmawiam z Polakami. Pamiętam, jak przyszła do mnie na wizytę pielęgniarka środowiskowa z tłumaczką. Tłumaczka od samego początku mówiła do mnie per "ty", rozumiem, że wiekowo mogłaby być moją babcią, poza tym mieszka tu już chyba do czasów powojennych i przejęła tutejsze zwyczaje, ale, choć to może głupie, do dziś mam do niej o to urazę. pozdrawiam Panie :) Odpowiedz Link
wiewiora2305 Re: Psycholog 04.04.08, 18:27 Jakoś tak mi zostało czasem jak piszę do kogokolwiek przez "ty" to się zastanawiam czy to nie obraźliwe bo w końcu ja "smarkata" jestem(mam 26 lat) wiem że są tu starsze osoby ode mnie i mam do nich do was szacunek choć właściwie to pierwszy raz mi się chyba zdażyło na forum "paniować" hihihi nawet do głowy mi nie przyszło że to się w oczy może rzucać:)pozdrawiam:) Odpowiedz Link
wiewiora2305 Re: Psycholog 04.04.08, 18:43 Czy da się coś zrobić w tej sprawie?Jeśli nie to przepraszam za zawracanie głowy. Odpowiedz Link
eutyfrona Re: Psycholog 04.04.08, 18:58 Myślę, że zawsze da się coś zrobić. Odpiszę jak najszybciej. Odpowiedz Link
wiewiora2305 Re: Psycholog 04.04.08, 19:10 Wtakim razie bardzo dziękuję:)Wysłałam do pani jeszcze jednego maila na o2 tak właściwie samo to że mogłam komuś się zwierzyć przyniosło mi troszkę ulgi i za to też bardzo dziękuję:) Odpowiedz Link
wiewiora2305 Re: Psycholog 05.04.08, 20:02 Bardzo dziękuję za odpowiedz,mam jeszcze parę pytań i przemyśleń i napiszę jak znajdę troszkę czasu:)Pozdrawiam bardzo serdecznie:) Odpowiedz Link