bebe52 25.04.09, 11:34 Jak znaleźć tą przychodnię w swoim mieście? Mieszkam w Woolwich. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gypsi Re: walk-in-centres 25.04.09, 11:54 Wejsc na nhschoices, wybrac walk-in i wpisac swoj kod. Odpowiedz Link
bebe52 Re: walk-in-centres 25.04.09, 12:02 dzięki wielkie muszę iść z córą do lekarza bo po antybiotyku dostała potężnej wysypki (tak podejrzewam że po nim) przed antybiotykiem miała drobną czerwoną wysypkę na policzkach,powiekach i odrobinkę na klatce piersiowej a teraz wysypka się zaostrzyła jest żywo czerwonego koloru ma ją na całej buzi,klatce piersiowej,brzuszku,szyi. Niby przed antybiotykiem była z powodu gorączki,mała obecnie nie gorączkuje 4 dzień a wysypka się pogłębia. Już sama nie wiem od czego ona ja ma. Odpowiedz Link
eutyfrona Re: walk-in-centres 25.04.09, 12:08 Możesz też zadzwonić do NHS Direct, jeżeli będzie potrzeba, to umówią Cię do lekarza na konkretną godzinę, nie trzeba czekać tak długo, jak w walk-in. Przynajmniej u mnie tak jest. Odpowiedz Link
mama5plus Re: walk-in-centres 25.04.09, 12:19 eutyfrona napisała: > Możesz też zadzwonić do NHS Direct, jeżeli będzie potrzeba, to umówią Cię do le > karza na konkretną godzinę, nie trzeba czekać tak długo, jak w walk-in. Przynaj > mniej u mnie tak jest. Tez tak mysle. U mnie dziala podobnie gdy nagly przypadek w week-end czy po godzinach. Tylko ze dzwoni sie wtedy pod nr przychodni i przelaczaja na dyzurujaca. Odpowiedz Link
bebe52 Re: walk-in-centres 25.04.09, 23:43 No zadzwoniłam do mojej przychodni zostałam przekierowana tak jak mówiliście lekarz kazał mi przyprowadzić dziecko, oglądało ja dwóch lekarzy i obojgu nie podobała się ta wysypka sami w sumie nie wiedzieli skąd sie wzięła, przepisali mi inne leki i maść a tamten antybiotyk kazali odstawić. Zobaczymy co będzie dalej podobno wysypka ma zejść do 5 dni od podania leków. Odpowiedz Link