a_euforia
14.02.11, 13:16
Witam, pytanie jakie zadałam dotyczy istotnej sytuacji w jakiej się znalazłam (nie uczucia). Dotyczy dotychczasowych i przyszłych relacji i kształtowania się mojej przyszłości na pewnym polu - sytuacja niezbyt ciekawa, nieprzewidziana, na obecną chwilę trudna - bardzo, ale to bardzo mnie denerwuje - choć emocji nie mogę pokazać innym, bo sobie bardzo zaszkodzę, nie wiadomo jak rokująca (bardzo wiele zależy od zdania osób, którymi się otaczam - może być różnie).
Mam tylko jedno pytanie: czy zatrzymanie się przed przeszkodą z heks. 39, zawrócenie, "zejście z wozu" i pójście pieszo oznacza rezygnację z danego miejsca/otoczenia/sytuacji i odejście, zawrócenie - a 31 po przemianie to przyjęcie propozycji, będącej skutkiem nowych okoliczności, znalezienie się w nowym otoczeniu?
Czy taki układ obrazuje raczej strategię jaką należy obrać chcąc rozwiązać problem tu ( południowy zachód, dobrze widzieć wielkiego człowieka, wytrwałość, zwrócenie się do wewnątrz - przyjście, nie pójście) , opisuje to co się dzieje i jak się to będzie kształtować po przemianie ( powodzenie, pomyślny los przynosi wzięcie dziewczyny za żonę, również wytrwałość, która przynosi pomyślność, żal znika...) ale wciąż między tymi samymi ludźmi i w tym samym miejscu?
PS - szkoła małego zmieniona:-), od dziś zaczął.
Pozdrawiam!