ksarapuk 04.04.06, 22:20 Możliwe jest też określenie czy nastąpi poprawa zdrowia... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transwizje Re: I Ching i zdrowie 08.04.06, 20:22 Mnie interesowałaby rozmowa o tym z podaniem konkretnych przykładów. Nie można się niczego nauczyć, nie znając rzeczywistych przypadków. Przemiany studiuje się latami, właśnie na bazie faktów, a nie twierdzeń i zapewnień bez pokrycia. :) --- www.astrowyrocznia.republika.pl www.tareau.republika.pl Odpowiedz Link
ksarapuk Re: I Ching i zdrowie 09.04.06, 16:32 Bardzo cenna jest analiza heksagramów 24 oraz 59. Poprzez ich głebokie zrozumienie można w znaczący sposób wpływac na poprawę zdrowia. Odpowiedz Link
transwizje Re: I Ching i zdrowie 10.04.06, 12:49 59. Rozproszenie - konkretne doświadczenie. Cierpiałam na dziwne dolegliwości, to trwało i trwało, w końcu puściły mi nerwy i postanowiłam w panice iść na izbę przyjęć w szpitalu (była to niedziela bodajże). Pojechałam tam z "siłą konia", czyli tramwaju, który mnie tam zawiózł. Przesiedziałam w kolejce kilka godzin, aż wreszcie zbadano mnie i prześwietlono. Król w tym wypadku był lekarzem. Stwierdzono, że nic mi nie jest, bo przyrządy nic nie wykazują. Krew, czyli ból rozszedł się jak pot po ciele (zmęczenie sytuacją) po ogłoszeniu woli przez króla. Moja podświadomość uznała, że ma to sens i przestała reagować na objawy, które odbierała telepatycznie od innej osoby na odległość (o czym wtedy nie wiedziałam). Wszystko się rozeszło po kościach. Heksagram 59 wypadł wtedy bez przemiany. Dalszych zaburzeń nie było. --- www.astrowyrocznia.republika.pl www.tareau.republika.pl Odpowiedz Link