Dodaj do ulubionych

Volumizer Rowenta

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.14, 02:48
Chciałam zapytać o to urządzenie. Widziałam w tv reklamę, oglądałam już kilka filmików w necie. Chodzi mi po głowie zakup Volumizera, może ktoś z Was już kupił, testował i jest w stanie coś powiedzieć? Moim zdaniem Rowenta wypuściła sprzęt idealny dla mnie, ale wolę zapytać, jak się sprawdza?
Obserwuj wątek
    • Gość: sticks Re: Volumizer Rowenta IP: *.microchip.net.pl 31.10.14, 22:08
      Z początku możesz mieć trochę problemów z używaniem i ułożenie fryzury zajmie Ci jakieś pół godziny. Ale po kilku razach po 10-15 minutach będziesz gotowa ;) Używa się podobnie do prostownicy do włosów tylko musisz trochę obrócić rękę zamiast równo jechać jak prostownicą. Efekt takich bardziej puszystych (nie spuszonych) włosów utrzymuje się około 12 godzin mniej więcej. Na pewno cały dzień w pracy plus spacer z psem ;)
      • Gość: Lasis Re: Volumizer Rowenta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.11.14, 21:24
        Ja nie miałam większych problemów z obsługą Volum'24. A też długo szukałam urządzenia na objętość włosów bo kosmetyki się nie sprawdzały, a z czasem jeszcze dodatkowo obciążały włosy. Fajnie, naturalnie unosi włosy u nasady :)
    • Gość: witalia9 Re: Volumizer Rowenta IP: *.dynamic.mm.pl 11.12.14, 06:25
      Ja aktualnie używam i jestem z niego mega zadowolona.
      Napiszę Ci jednak,że warto jest porównać sobie ceny w sklepach internetowych ponieważ potrafią być bardzo różne.
      Zerknij sobie tutaj:
      www.skapiec.pl/site/cat/350/comp/8231571
      Jak widzisz w najtańszym jest obecnie po 166 zł. W najdroższym po 190. Świetnie sprawdza się przy oklapniętych włosach pozbawionych witalności.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka