Gość: jrr IP: *.centertel.pl 11.07.06, 21:55 Który sklep jest wg Was lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Taska Re: merlin.pl czy vivid.pl??? IP: *.acn.waw.pl 26.07.06, 22:28 w vivid.pl zamawialam kiedys plyte. Zrobilam przelew, ale plyty nie dostalam. Musialam wyslac ok. 5 maili, w odstepie jakichs 3 tyg. zeby sprawe wyjasnic. ZBywanie mnie na maksa, zwalanie winy na poczte. Zwrot kasy otrzymalam po 4 miesiacach i to po licznych moich upomninaniach sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takk jest Re: merlin.pl czy vivid.pl??? IP: *.telsat.wroc.pl 06.08.06, 10:40 ja zwrot pieniędzy z vivida za niedostarczony towar otrzymałam po groźbie zgłoszenia sprawy na policję... Taki widać mają styl Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: merlin.pl czy vivid.pl??? 28.07.06, 00:20 z merlina korzystam kilka razy w roku od kilku lat, moge polecic szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozienia Re: merlin.pl czy vivid.pl??? IP: *.maldyty.sdi.tpnet.pl 30.07.06, 20:26 korzystałam z merlina - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jrr Re: merlin.pl czy vivid.pl??? IP: *.centertel.pl 01.08.06, 16:07 Dziekuje za rady. Wybralem merlin.pl. Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś